Érdeklődöm, hogy ki mit hallott erről az új dologról, Vajon érdemes belecuccolni? Lehet hasonló sikersztorit láthatunk majd, mint a Graphi és az Econet esetében? Minden esetre én a cégnek még nem láttam a mérlegét, nagyjábólsemmit nem tudok róla. Az equilibror-nál és a Concorde-nál lehet majd jegyezni, de ott sem tudtak semmit sem mondani róla. Csak annyi valószínű, hogy júliusban indul majd a jegyzés illetve utána a tőzsdei bevezetés.
Üdv,
Hotf ace
Ez olyan szép... :-)
"A Humansoft akvizícióval a Freesoft elérte azt a méretet, mely akár a komolyabb befektetők szemében is vonzóvá teszik a céget. Az árbevétel jelentősen megugrott, de további tőkeemeléseket tervez a társaság, melyet feltehetően további akvizíciókra használ fel a menedzsment. A társaság a nemzetközi piacokon is megjelent: Az Európai Unió piacain történő sikeresebb szerepvállalás érdekében FreeSoft Deutschland GmbH néven leányvállalatot alapított Németországban, amely elsősorban a migráció és a szoftverfejlesztés területén számít nagyobb megrendelésekre. A FreeSoft emellett a tengeren túli piacok meghódításának első lépéseként megnyitotta a virginiai leányvállalatát 2006-ban, majd 2007-ben az Ausztráliai leányvállalatát is. Véleményünk szerint a társaság a következő évek nagy sztorija lehet a BÉT-en, így a hosszabb távra gondolkodó befektetőknek ígéretes profitot hozhat a részvény. A Freesoft részvénye egyelőre illikvid a BÉT-en, komolyabb tételt vásárolni, csak részletekben, türelmesen lehet."
Profitline
2010.04.19.:
A FreeSoft Nyrt. (1037 Budapest, Montevideo u. 8.) ezúton tájékoztatja tisztelt befektetőit valamint a
pénz- és tőkepiac szereplőit, hogy a FreeSoft leányvállalata a HUMANsoft Kft. K+F pályázatot nyert el a
Gazdaságfejlesztési Operatív Program keretében.
A HUMANsoft Kft. sikeres kutatás-fejlesztési pályázatának címe a „Komplex nemzetközi
vállalatirányítási rendszer mezőgazdasági célú szolgáltatásokat megvalósító speciális illesztési
protokolljainak fejlesztése”. A projekt teljes költségvetése 430.892.000 Ft, amelyhez 278.270.054 Ft
összegű, visszatérítési kötelezettség nélküli támogatást nyert el a pályázó HUMANsoft Kft. link
2010.04.15.:
Közgyűlés felhatalmazza az Igazgatóságot arra, hogy akvizíciók finanszírozása érdekében
átváltoztatható kötvényeket bocsáthasson ki azzal a feltétellel, hogy a teljes mennyiség
átváltása se igényeljen az alaptőke negyedénél több részvényt, valamint az átváltási
árfolyam részvényenként nem lehet alacsonyabb 3700 Ft-nál. Jelen felhatalmazás
2012.12.31.-ig érvényes.
2010.04.01.:
A Freesoft A kis és közepes részvények indexébe, a BUMIX-ba új papírként kerül április 1-én.
2010.03.03.:
Az SAP Hungary Kft. és a FreeSoft Nyrt. bejelentették, hogy együttműködési megállapodást kötöttek az SAP partneri programján belül. Így a FreeSoft az SAP teljes termékportfólióját értékesítheti a magyar piacon.
„Számos ügyfelünk fogja vállalatirányítási rendszerét SAP-ra cserélni, így kézenfekvő választás volt, hogy a már korábban is fontolgatott döntésünket tett kövesse, és mi is SAP partnerekké váljunk.”
Az SAP-ról:
Az SAP az üzleti szoftvermegoldások vezető nemzetközi szállítója* olyan alkalmazásokkal és szolgáltatásokkal, amelyek több, mint 25 ágazatban segítenek a különböző méretű cégeknek a legjobb működés elérésében. A cég a világ 120 országában több mint 95 000 ügyféllel rendelkezik. Az SAP részvényeit a világ több tőzsdéjén jegyzik, így a frankfurti és a New York-i (NYSE) t1zsdén is, "SAP" ticker kód alatt. Bővebb információk: www.sap.com
Bővebben: link
2010.03.01.:
A "MÁV Zrt. Forgalmi vonatközlekedési információs rendszer megvalósítása" tárgyában indított közbeszerzési eljárás nyertes ajánlattevője a Funkwerk Information Technologies GmbH, akinek alvállalkozója a FreeSoft Nyrt.
A nyertes ajánlat vállalási díja 932.823.201 Ft + ÁFA, amelyből a FreeSoft várható részesedése 20%, amelynek mintegy harmada a 2010-es pénzügyi évben fog realizálódni.A projekt sikeres lezárását követően, további egy évig feladat lesz a kifejlesztett alkalmazói programrendszer követése, terméktámogatás biztosítása is.
Bővebben : link
2010.02.26.:
Pozitív negyedik negyedéves gyorsjelentés:
- bevételi szinten 11%-os visszaesés, amiben a hardver forgalmazás visszaesése játszik főszerepet;
- a fedezeti hányad viszont ennek köszönhetően is javult; EBITDA szinten pedig 42%-kal emelkedő eredmény;
- amin a pénzügyi sorok sem erodáltak;
- az adózás előtti várakozás 20%-kal teljesült felül !!
2010.02.24.:
Egyetértési nyilatkozatot írt alá a Fidesz informatikai és telekommunikációs munkacsoportja és az Informatikai Vállalkozások Szövetségének (IVSZ) elnöksége.
Bővebben : link
Több, a Központi Szolgáltatási Főigazgatósággal (KSZF) tavaly kötött keretszerződésből jöhet megrendelés.
Közbeszerzések: link
Na jó. én ma úgy döntöttem,hogy legközelebb csak este nézek rá... Felbosszantott ez a nyitás, a tegnapi jó hír után! a tegnapi esés még csak, csak... de a mai?
Szép napot!
Ma elmaradt a felhúzás a végén , neked sem engedték, ebből gondolom hogy a további irány le , valahogy el kell jutni a 2121-es vételig.
Forgalom meg volt a sok eladónak köszönhetően.
Nem tudom számolta valaki hogy az elmúlt 3-4 hétben mennyi darabot adtak el ezen a szinten, de szerintem még több tízezer bent van , nem véletlen hogy semmilyen pozitív hírre nem emelkedünk.
Freesoft részvény
Üdv,
Hotf ace