Javaslatom VÉTEL, akinek már van TARTÁS
Miért?
Adózott eredmény: 2003/ 581 038 000 2004/ 2 123 149 000
Jóváhagyott osztalék: 2003/ 451 182 000 2004/ ? ? ?
Ha az adózott eredményt kifizetik osztaléknak, akkor az osztalék 200ft lesz
Ha az osztalék 200ft a részvény min 1500ft
Szerintem érdemes tartani és az osztalékra játszani én több mint 50% esélyt látok rá
Ha bejön 100%-os haszon 2-3 hónap alatt én már vetem és tartom
Szerintetek? Véleményeket várok
Ez nem derül ki a beszámolókból, de ahogy én tudom eddig is L.T.-é volt a szálló, úgyhogy gondolom Aragó vagy valamelyik másik cége, biztosat nem tudok.
Csak pozitivan, ahogy Lőrinc úr is kalkulál: "A pandémiás helyzet enyhülését követően a turisztikai szakma egyöntetűen a belföldi turizmus térnyerését várja, ebből a vidéki dominanciájú (...) szállodák előbb tudnak profitálni, mint a budapesti szálláshelyek." Lillafüred környékén meg még lovas világbajnokság is lehet, amire özönlenek majd a türkök. Szóval akár ki is vásárolhatják tölünk azt a 40 százalékos üzletrészt a neresek.
Volt egy kis időm végre átfutni a beszámolókat, elsőre 2 érdekesebb dolog tűnt fel, az egyik hogy 40%-os üzletrészt szerzett a Forrás a Lillafüredi Palotaszállóban közel 2 milliárd forintért, reméljük hosszabb távon jó befektetés lesz de az idén nem nagyon szerintem. A másik hogy eladtuk végre az összes Opus részvényt igaz 70 millió forint veszteséggel.
Csak azt tudom mondani, mint egy másik topikban is, hogy nem is olyan rossz az az osztalék, pláne, hogy más cégeknél vagy lesz, vagy nem, vagy ahol úgy volt, hogy lesz még ott sem lesz a végén egy ideig... Türelemjáték!;-)
Azért van itt más is: Alpendorf Lachtal Arago Hotels Zrt. Badacsony Park Kft. Hunguest Hotels Zrt. Nem tudom hány %-ot tesz ki a szálloda és vendéglátás.
Tiszteletem a fórumozóknak.
Csak azért írok mert szerintem is érdekes hogy ìgy le ment a részvény ára, miközben a mezőgazdadág nem igazán érintett a járványban.
Legalábbis kevésbé mint bármi más terület.
FORRÁS OE
Miért?
Adózott eredmény: 2003/ 581 038 000 2004/ 2 123 149 000
Jóváhagyott osztalék: 2003/ 451 182 000 2004/ ? ? ?
Ha az adózott eredményt kifizetik osztaléknak, akkor az osztalék 200ft lesz
Ha az osztalék 200ft a részvény min 1500ft
Szerintem érdemes tartani és az osztalékra játszani én több mint 50% esélyt látok rá
Ha bejön 100%-os haszon 2-3 hónap alatt én már vetem és tartom
Szerintetek? Véleményeket várok