a tankolócsövet se kellett volna elrántani.....:))
nyalókás csávót kellett volna megtartani és kész..........
ott el is ment a dolog
Törölt felhasználó2008. 11. 03. 19:27
Előzmény:
törölt hozzászólás
Az igazság az,h a VB-t nem az utolsó verseny utolsó kanyarjában kéne megnyerni.Meg arra bazzírozni,h hátha közénk szorul még 6 autó...
Bezzeg a fizikella tudott defektet csinálni suminak az utolsó versenyén hasonló tétnél!!!
:-))))))))
Én személy szerint ferka drukker vagyok,nem szeretem a mekklárent az állszentségük miatt,meg a kicsi négert sem (szintén hasonló okokból) de be kell látni,h egész évben összeszedettebbek voltak.
A ferrárinál massza és a csapat is sok pontot eldobált egész idényben.
Igen. Raikkonent. A box utca végén, amikor piros volt a lámpa és felöklelte Kimit.
Egyébként grat neki, bár Massának mint írtam jobban örültem volna...
Törölt felhasználó2008. 11. 03. 13:24
Jó futam volt gratulálok Hamiltonnak és Massának is!
Engem is lehet utálni én is a Hamiltonnak drukkoltam! Persze, hogy utálják azok a versenyző társaik akik 5-10 éve ott sínylődnek és semmit nem értek el eddig... unfair?? kilökött valakit mótta az f1ben van?? senkit!! Miért kellett volna nyernie most? Ha most nyomja neki, akkor meg mindneki azért rinyál, hogy milyen forró fejű és nem tanúlt semmit a tavalyiból...Miért nem nyert Massa ez előtt?? Kapott egy kegyelem második helyet Kimitől!
Akik meg a bőrszínt emlegetik azoknak külön gratulálok!
Törölt felhasználó2008. 11. 03. 11:08
Előzmény:
törölt hozzászólás
Kimi is pont csak annyit autózott, hogy a VB 3. hely meglegyen. Ha Kubica szerez egy pontot, szerintem a végén még megküzdött volna Alonsoval.
Tagadhatatlan Schumi zseniális versenyző, és az évek során, főleg a vége felé a személyisége is egyre pozitívabb irányba változott.
Emiatt, mikor a 8. vb címéért ment szorítottam is neki hogy meglegyen, de hát pont akkor nem jött össze neki. Remélem nem rajtam múlt :o)
-------
Watson vazz tényleg szükség van erre?
A másik részhez: fontos a menedzselés, de a pályán már nem a papa ül a kocsiban, hanem a gyerek, és mind a ketten bizonyították (Massa, Hamilton), hogy fel tudják venni a versenyt az aktuális világbajnokkal, UGYANOLYAN kocsiban. Tehát nincs miről beszélni.
Azért azt lássuk be hogy a nigronál és Massánál is a papánál van a "tehetség".
Éppen ezért Kimi és Alonso százszor rátermettebb gyereknek tűnik számomra. Ne az apukák versenyezzenek már!
Ennyi erővel egy betanított majmot is beültethetnének... vagy Hamilton már az lenne :DD
Ez teljesen rendben is van, mindenkinek van egy szubjektív kedvence. :o) Nekem anno Hakinnen volt pl. a kedvencem Schumival szemben. :o) A családben másnak meg pont fordítva. :o)
Glock szerintem csak szimplán folyamatosan csúszkált és sodródott le az ívről a kanyarokban. ahol elmentek mellette ott is lesodródott, képtelenség volt száraz gumival menni a pályán. Emlékezz vissza, Heildfeld, hogy ment el mindenki mellett pár versennyel ezelőtt esőben, mikor rajta esőgumi volt a többiek meg fennhagyták a szárazat. Állva hagyott mindenkit. :o) ez van ennyit számít a megfelelő gumi.
Forma 1