usdjpy long volt a hét trédje....BoJ interveniál....nekem nincs meg....valaki megjátszotta? Annak grat! :)
Kérdés, ez meddig tart, mert lehet he egy kis korri után érdemes beszállni 1-2 hétre.
hát... mint írtam egyszer .. volt hogy leszállt , elengedtem pontosan -723 dodora a cuccot ( a legnagyobb elszállásom volt !) , és ebből lett vagy 5K cirka egy hónap alatt (mert halálosan tudtam , HOGY ENNEK FEL KELL MENNIE!!!!).. szóval ez a stop mizéria nekem most már sohasem lesz tiszta többet.
a probléma ott van , hogy nagyon nehéz elszakadni a "legaljától" és a "legtetejétől" . Ezt barom nehéz leküzdeni !! Ma már nem idegesít , hogy a középmezönyből is lehet szépen termelni, mégha előtte alászáll is , és nem is keveset . De erre rájönni , illeteve alkalmasnak lenni végül rá - jó pár K dodot jelent .
ezt hiába írom le , mert kapásból úgysem lehet megcsinálni , bármennyire "tudja" az ember , erre rá kell "érnie" , mivel a természetes természete ellen küzd , az meg nem fog menni az egyik napról a másikra .hosszú idő és rengeteg lóvé áldozattal-talán igen . pontosan ezért/ezekért nem lehet "tanítani" a forexet a kereskedést . idővel pénzzel és megszámlálhatatlan elkeseredéseken túljutva viszont - többnyire igen .
gondoltam a kozepe felé , hogy a fiamnak lányomnak átadom a cuccot , egy biztosabb anyagi fedezetként .
viszont minél többet csinálom , annál több barom nagy kétségeim vannak .. mert nem annyira a technikától hanem szinte magától a "lénytől" függ , hogy hova jut/juthat.
ha újra kellene kezdenem , akkor inkább jöjjön a III.v.háború :))
nekem kb. 3 éve nincs stoppom . Volt hogy ráfáztam , de végül is a szaldó bőven pozitív ..a stoppal sok /aránylag / kicsit vesztettem , de összeszámolva bazi nagy összeget tett ki mindig , ami elvitte állandóan a nyereségemet vagy annak a legnagyobb hányadát .. Aztán végignéztem hogy hogyan alakultak ezek a stoppok egytől-egyig / ráment vagy két napom / , és ott jöttem rá, hogy a pozijaim stopjai majd 70 -80%-a felesleges volt,mert azután mindig irányba állt a cucc , és így baromi sok pozi ezért nem is termelhetett /persze ez így nagyon rövid és nem teljes -de la lényg/ .
Hót ideg lettem ..
(de azé nem ajánlom ezt a módit azoknak akik nemrég kezdték , bármennyire logikusnak látszik amit leírtam , csak bizonyos feltételek megléte esetén lehetséges nyereségesen kijönni a cuccból így . Egyéb esetben egy éjszaka , vagy pár óra alatt a duplája is elveszthető a tőkének . Én 1993 óta devek , tehát már más szemszögből látom a dolgokat , és nagyon-nagyon nehezen de cirka 2 éve kerestem vissza azt a pénzt amit belefeccöltem , ami összesen elvesztett összeget le se merek itt írni :))
én is 93938 -ra cuccoltam, de egyénileg és önhatalmúlag bele shortoltam 1x 92540 -n vagy három napja és ma is 9360 -n 1x .
én hátúlról szeretem sorban leszedni a katonákat mint robin húd
de sajna gyenge erötlen a dodo (még ezeddig), úgy hogy megy ez még feljebb sztem ...
( de nincs pánik mert holnap ,v jővő héten is jó lesz az a zsé)
Forex tréderek ide
Gondolom lerágott csont, de az újszülöttnek minden vicc új.