Én is demoztam vele, télleg jó. Nekem a saxos cuccom van végül (magyaroknál budacash platorm csak az rosszabb kondikkal) és ott az tetszik, h vannak napi tippek, amik ahogy látom, általában be is jönnek (ha meg nem akkor ott a stop). Ha akarom pl., csak a tranzakciós mennyiséget kell beírni a többi elő van készítve (stop, limit). Persze tudsz rajta változtatni ha akarsz.
Tegnap pl. napi offer az volt eurusd-ra, h 1,42-ig felmegy tehát bullish volt. Én nem hittem benne, de bejött a target.
Azt látom h k. sok lóvét lehet eltenni, de ez a másik irányba is igaz. Ha trenddel szembe mész, szimplán leöl. Nem kérdez, nem szarakodik. Vége.
Sima rv.-khez képest fokozottan érvényesek az alapszabályok (pozi méret, stopszintek, fegyelmezettség). Ezeket persze leginkább magamnak írom. :)))
Hi Srácok!
Én tavaly nyáron regisztráltam az Fx-Pronál. Azóta nem is foglalkoztam vele. Nem régiben egy demo számlát aktiváltam, és elég jól nyomom:) 3 nap alatt négyszerezve a tőke s&p500 e-mini long/short. Persze tudom, hogy az éles kereskedés mind technikailag, mind pszihologiailag más.. Pár hónap múlva azért belefogok abba is, ha továbbra is jól megy a demo...
De ami a lényeg! MetaTrader4 nagyon szuper program. Az FxPro weboldala is nagyon tetszik. Csak most vettem észre, hogy tud magyarul is:)
Elérhetősége: link
a penz az utcan hever, csak le kell hajolni erte :). Nekem egy kicsit nyugdijasabb lett a dodo-jenem, ugyhogy meg egy kicsit dunsztolom. Csak az aromaja miatt dobtam az USD-hez egy kis GBP-t is... Ha a jen megsem arad, hanem szarad, akkor az egesz bepeneszedik...
Forex tréderek ide
Gondolom lerágott csont, de az újszülöttnek minden vicc új.