Topiknyitó: Portfolio 2012. 02. 02. 08:26

Folytatódik a Lázár kontra Erste párbaj  

Ugrás a cikkhez
Lázár János Fidesz-frakcióvezető szerint felmerül a kérdés, hogy a bankok az önkormányzatokkal kapcsolatban miért nem vállalják a kockázatot, ha a lakossági hiteleknél ezt megtették. A politikus a Magyar Hírlapnak úgy nyilatkozott, hogy a külföldi...

a teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=3&i=162322
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
szivacs
szivacs 2012. 02. 03. 00:04
Előzmény: #34  szandokan
Grat! "Kétkamarás parlament", "felsőház", "értékrend", "hosszútáv", zene füleimnek! Még a végén eljutunk kairoszig is?!
Nyiladoznak lassacskán a szemek...
Törölt felhasználó 2012. 02. 02. 22:01
Előzmény: #39  luxemburg
tedd hozzá, hogy vagy nyíltan, vagy offshore cégeken keresztül meg nyomulnak a gazdaságban a strómanok ezerrel...
luxemburg 2012. 02. 02. 21:22
Amikor a Kósa az államcsődről beszélt,meg a hasonló megnyilvánulások tömege amik egyértelmüen a tőzsdén csapodtak le egyértelmüen azt jelentik szerintem,hogy a fityeszesek itt keresik a nagy pénzeket.Nem érdekli őket a közbeszerzésnél lenyulható gombok azt ott hagyják a seggnyalóknak.Egy jókor nyitott tőke áttételes short vagy long sokkal tisztább pénz ráadásul adózott is.Strómanokon keresztül megcsinálják a kötést,majd valamelyikük nyilatkozik egy baramságot,beülnek a fotelba számolják atölünk elvett pénzt.Egyszer keresnek a shorton utána meg a longon.Üdv.
Törölt felhasználó 2012. 02. 02. 21:11
Előzmény: #37  szandokan
"Az a baj ezzel az ürgével, hogy pszichopata - ma máshogy nevezik -, aki szemrebbenés nélkül hazudik és semmi lelkiismeret furdalása nincs.
Akkor is a szemedbe hazudik, ha tudja, hogy Te tudod, hogy hazudik.."

Pontosan, és nincs egyedül. LÁttam a dajcsot, a selmecit is nyilatkozgatni, és közben szinte kiröhögik a kérdezőt.
szandokan 2012. 02. 02. 21:07
Az idézet idézet innen:

link

"
- Amikor felvették a hitelt 2006 szeptemberében, volt olyan megfontolása, hogy ezt a pénzt jól forgatva akár árfolyamnyereségre is szert tehet a város?

- Nem, ez mind fejlesztésre, jó fejlesztésekre, a helyi vagyon gyarapítására ment el. Ezek nagyrészt európai uniós beruházások voltak, az önerőt biztosítottuk ebből. Más esetben visszavásároltuk a távhővállalatot, rendeztük a szemétszállító cégben az önkormányzati érdekeltséget, és a vízműben is. Kivásárlásokra ment el a pénz, energetikai beruházásokra vagy éppen kórház- és iskolafejlesztésre. Ezek mindegyike megtérülő beruházás volt.

- De végül csak megforgatta a pénzt.

Ahogy ma megjelent, és az ÁSZ-jelentésben is szerepel, a város 2008-ban árfolyamnyereséget realizált. Bár nagyon hízelgő rám nézve az a kijelentés, hogy én tőzsdéztem a város pénzével, és 1,8 milliárdos nyeresége lett a városnak, talán elhiszik nekem: ezt a bankkal közösen csináltuk. Az árfolyam kedvező mozgását kihasználva call és put opciós határidős ügyletekkel nyereséget tudtunk realizálni. Ez ráadásul nem a tőzsdét jelenti, a tőzsdén értékpapírt árulnak, a pénzpiacon meg pénzt. Mi a pénzt adtuk és vettük."

Az a baj ezzel az ürgével, hogy pszichopata - ma máshogy nevezik -, aki szemrebbenés nélkül hazudik és semmi lelkiismeret furdalása nincs.
Akkor is a szemedbe hazudik, ha tudja, hogy Te tudod, hogy hazudik..
szandokan 2012. 02. 02. 20:56
Előzmény: #35  Törölt felhasználó
De hát a politika is egy szolgáltatás..., csak ott az a marketing és a szolgáltatás sokkal jobban elválik egymástól időben, mint a mosóporgyártónál..

Én inkább hasonlítottam volna anno a politikát az építőiparhoz.. Mégse havonta vesz az ember lakást vagy épít üzletházat.
Törölt felhasználó 2012. 02. 02. 20:49
Előzmény: #34  szandokan
"A mosóporgyártónak is tennie kell, mert különben a következő hónapban nem veszik meg a termékét.."

Igen, de ott a cél akkor is ugyanaz: eladni. Csak ezt nem csak rövidtávon, hanem hosszútávon is kell.

De a politikában NEM CSAK ELADNI KELL. Illetve nem csak azt kellene...
szandokan 2012. 02. 02. 20:47
Előzmény: #28  Törölt felhasználó
"Ez igaz. De a politikának azért nem csak eladna kell, hanem tennie is kellene"

A mosóporgyártónak is tennie kell, mert különben a következő hónapban nem veszik meg a termékét..
A politikus "termékét" se veszik meg legközelebb.

Csak hát sajnos nagy a különbség pár hét és 4 év között..

"Orbánéknál a kamukampány sokkal hangsúlyosabb, mint a tényleges problémamegoldás."
Magyar embernek ilyen kampány kell, ezt jól látják Orbánék..

Kétkamarás parlament kéne... egy népi, mint a mostani... és egy szakértői felsőház (vagy nevezzük aminek akarjuk), aminek a lényege, hogy megvétóz minden hülyeséget.. de ahhoz is értékrend kell, márpedig a nép értékrendje más rövidtávon, mint hosszútávon...
Mert ezek a fajta fékek lettek kiirtva...AB,Költségvetési Tanács stb..
Törölt felhasználó 2012. 02. 02. 20:47
Előzmény: törölt hozzászólás
neked is csak egy dolog megy, a sértegetés.
Törölt felhasználó 2012. 02. 02. 20:18
Törölt hozzászólás
Törölt felhasználó 2012. 02. 02. 19:48
Előzmény: #30  Törölt felhasználó
egyre jobban fel tudom idegesíteni magam ezeken a ..............on.
Törölt felhasználó 2012. 02. 02. 19:45
b+ már elnézést a vulgaritásért, de megint CSAK ennyire vagy képes??????

majd bejelentkeztél valamelyik másik nick-eden és nyomtál egy pluszt, te szerencsétlen?

amúgy tök igaz, nem is tudom, hogy melyik a gázabb, a fidesz vakság vagy aki tényleg gyurcsányt sírja vissza...

szégyen a nagy magyar átlag...
Törölt felhasználó 2012. 02. 02. 19:15
Előzmény: #26  szandokan
Amikor azt hallottam, hogy nem kell a politikusokra haragudni, mert Ők a társadalom részei, onnan jönnek, sértve éreztem magam.

De most, hogy látom, hogy ilyen röhejes produkció után is mennyien szavaznának a fideszre, vagy, mikor látom, hogy remegő kezű középkorú nő könnyes szemmel szorongatja gyurcsány fletó kezét, hogy „Feri gyere vissza és ments meg minket!”, most már nem csodálkozom, hogy itt tartunk.
Törölt felhasználó 2012. 02. 02. 19:05
Előzmény: #26  szandokan
"Sajnos nem az a baj, hogy hazudnak és hülyének nézik az embereket.... mert az emberekkel ezt teszi az "intelligens" mosóporreklám is, meg a Való Világ is, meg mindenki, aki el akar adni valamit..
De hát ez a sales dolga, nem ?"

Ez igaz. De a politikának azért nem csak eladna kell, hanem tennie is kellene... Orbánéknál a kamukampány sokkal hangsúlyosabb, mint a tényleges problémamegoldás.
Törölt felhasználó 2012. 02. 02. 19:00
Előzmény: #25  Törölt felhasználó
Igen, ez is érdekes, pedig itt nyílt talán az első frontvonal.

Komolyan nem tudom, hogy sírjak-e, vagy nevessek! Ilyen jó kabarét már rég nem láttam, mint, amit ez a kormány művel.

Már a következetesség látszatát sem próbálják fenntartani.

Ez a lázár úgy viselkedik, mint egy erőszakos, hisztis kölyök.

SZÉGYEN!
szandokan 2012. 02. 02. 18:58
Előzmény: #25  Törölt felhasználó
Sajnos nem az a baj, hogy hazudnak és hülyének nézik az embereket.... mert az emberekkel ezt teszi az "intelligens" mosóporreklám is, meg a Való Világ is, meg mindenki, aki el akar adni valamit..
De hát ez a sales dolga, nem ?
(Orbán úr egyszer még a 90-es évek elején elmondta, hogy a politika sem más, mint a mosópor, el kell adni valahogy..)

Az igazi baj az emberekkel van, akiket ezzel át is lehet ejteni..
Törölt felhasználó 2012. 02. 02. 18:22
Előzmény: #16  Törölt felhasználó
Ez is érdekes:

"Nem, mert ez alapvetően nem rossz hitelkonstrukció"

Most nem az a szöveg, hogy eleve káros a devizahitel?

Ezek, amit művelnek az leírhatatlan. Ilyen szinten hazudni és hülyének nézni az embereket...
Törölt felhasználó 2012. 02. 02. 18:20
"Unod magad?Egyébként Lézert börtönben látnám szívesen,bár az nem mostanában lesz szvsz.Arroganciája,tultesz sok ide irogato emberen is."

Pl. a tiéden?
Törölt felhasználó 2012. 02. 02. 18:16
Előzmény: #22  Törölt felhasználó
Vajon mit szól a Nagy Hadvezér, hogy az egyik tábornoka az ellenség embere?!

A Gonosz Finánctőke az egyik legjobb ügynökét küldte a magyar közigazgatásba, hogy gonosz módon eladósítsa a magyar önkormányzatokat!
Törölt felhasználó 2012. 02. 02. 17:56
Előzmény: #21  Törölt felhasználó
nezzetek amig le nem veteti a youtube-rol....mert o azt is megteheti....
Törölt felhasználó 2012. 02. 02. 17:55
Előzmény: #19  Törölt felhasználó
ez a velemenyem:

link

:)

Topik gazda

Portfolio
Portfolio
4 5 1

aktív fórumozók

friss hírek További hírek