Lehet, hogy nem érdekli de szerintem negatív hangulatban olcsóbban tudja begyüjteni a részvényeket. A mai 50K-ás vétel is azt bizonyítja, hogy kivárnak. De nyilván nem várhat túl sokáig, nehogy felmenjen az ára közben túlságosan...az biztos több 100K-val bevásárolni pozitív hangulatban szerintem eléggé reménytelen feladat az FHB-ban. Kellene a negatív hangulat neki.
Persze, lehet keresni a spekis papírokkal de óríásit is lehet bukni. Nem mondom én is spekizek a tőkém egy (kissebb) részével és mostanába be is jött, de legközelebb lehet bukni fogok. Szerintem ez a részvény, ha nem jön valami óríási negatív korrekciós hangulat, két hónap múlva 1300-1400 lesz. De a mostani ár melett már egyre nehezebben mernék belevenni ha most kéne döntenem.
Aztán lehet, hogy pár nap múlva itt a vész és úgy zuhan mint a kő. Na akkor dölt meg az elméletem. :)
az annál gyorsabban visszát nem kell megvárni és akkor jobb az a fajta papper:-)
minek üldögélni honapokat egy papirban ha más papirral hetek esetleg napok alatt megkereshetsz annyit?
FHB:Most vedd!