Én már most nem vennék bele. Túl nagy a kockázat. Lehet érdemes lenne megvárni egy korrekciós hullámot. Persze elképzelhető, hogy nem lesz de én így csinálnám. Mindenki maga dönt.
Persze, senki se mondta hogy ez biztos. Itt csak valószínűségekről beszélhetünk.
Eddigi tőzsdei ámukfutásom során soha nem voltam ennyire biztos egy részvényben. Persze, bármi lehet. Itt van kockázat, ezt nyilván figyelembe kell venni. Mindenki maga döntsön.
Ez már nem speki. Nézd meg a gyorsjelentés. VLC capital is mozgolódott. Menj ki a városba és nézz körül a neten, mindenhol FHB reklám. Jelentős mértékben fog növekendi a hitelállománya.
Mindenesetre a mostani rallinak a csúcsát a 3. negyedéves jelentésre várom. Minimum 1300-as értékkel. Persze lehet, hogy jön a veszedelem megint és nézegetjük a zuhanó indexeket de ennek szerintem már egyre kissebb az esélye.
Én most már meggondolnám, hogy beszállok-e rövidtávon ( értsd 1-2 hónap ). Szerencsére már lejjebb beszálltam. Tényleg veszi valami nagybüfi, ez látszik. Elképzelhető, hogy a VLC capital. De ezt majd úgy is megtudjuk.
Hosszabb távra (évek) még mindig érdemes beszállni.
Nagyon kicsi már a közkéz hányad és erős kezekben van.
Nem nagyon tud esni sem. Ha megnézed a "korrekciókat", 5%-ot sem nagyon találsz mostanában, pedig nem akárhogy ment felfelé.
FHB:Most vedd!