tessék most eladhatod a tegnapi vételedet minimális bukoval:-) olyan sokkal nem vehetted fentebb mint ahol most van.
aztán gondold végig hogy hoztad össze a fél milkát minuszban és csak utána kötöges.
egyébként az össze vissza ugrálás nagyon nem jo(föleg napon belül),tapasztaltam/tapasztalom én is.
atikasz! igen, ma bepanikoltam es dobtam az egeszet, de aztan nehany Ft-tal alatta visszavettem, ami joval magasabb, mint a zaro...
lehet, ellentmondasosnak tunik, de elofordult mar velem (kezdo, dilettans vagyok), hogy napon belul 3x eladtam s visszavettem ugyanazt a reszvenyt, ti. az OTPt...
bevallom, valoban ide-oda ugralok papirbol papirba, mert tul sokt buktam, kozel fel millat, fel ev alatt, s meg mindig nem kerestem vissza...:(((
elöbb elnyomtam,szal nem árt figyelni ki mit ir és mikor,ki kire figyel vagy nem.
maple tegnap
"hamarosan meglesz az 1400... "
ma
"naén dobtam a pakkom, az a 13ezres eladó elég aggasztó, lesz itt ma még 1040... "
késöbb
"en eleg nagy minuszban vagyok, dobjam vagy tartsam? szerintetek ez is beesik, mint az OTP, vagy meg megfordulhat?"
FHB:Most vedd!