Én a napokban vásároltam be egy jókora pakkot. Ma kicsit megijedtem, hogy ekkora forgalom mellett nem tudnám eladni. Ez azért vicces, egy ekkora cégnek ilyen a napi tőzsdei forgalma. Pár ezer darabbal pánikot lehetne csinálni, vagy mint ma, 100 darabbal egy csúnya zárót.
Chart szépen alakul, reméljük hamarosan itt is jön egy jó hír, és egy jókora kitörés.
A mai záró lehet egy kísérlet volt az árfolyam letörésére, hogy holnap még jobb áron lehessen gyűjtögetni.
Valóban így van, 1-2 évig várni bizony nem üzlet. Én legalább is nem ezt csináltam eddig, pontosabban november óta. Van is egy kis hasznom, nem panaszkodom, de van január óta még otp-m is. Tegnap még pár ft és elment volna. Szóval néha jó egy-egy emelkedésbe beszállni, csak melyikbe, ez itt a kérdés. De Ti majd megválaszoljátok!?
Csúcsához képest 25 % -os áron forog jelenleg . Közép távon ( pár hónap ) duplázás is simán belefér . Viszont aki trédelni akar naponta , annak nem a legjobb választás .
itt nem feltétlen a kereskedés kényszer áll fent mint inkább a nyerési vágy:-) és ha a pénz ül egy ilyen papirban akkor az nem hoz semmit söt ahogy kinéz inkább vinni fog,holott meg volt a lehetöség egy kis meghuzásra.
FHB:Most vedd!