Szerintem nincs egyértelmű utasítás, hogy mit tegy tegyenek. Lőrinc is belevett egyszer, aztán pár nap után dobta. Vagy változott a terv, vagy töketlenkednek. Ha marad a tőzsdén a részvény, egyszer el fog indulni felfelé, ahogyan javulnak a mutatók, a számok. Ez a folyamat már beindult, de q3 hiján nem kapunk megerősítést mostanában. A kockázat az, hogy érdektelenségbe fullad az egész, - volt már ilyen időszak a bank életében. Másik kockázat, hogy beüt a nemzetközi medvepiac, ami lever mindent.....
Csak azt nem értem eddig ilyen alacsony közkézhányaddal, miért nem szaladt feljebb az FHB árfolyam? A MTB meg nézegetheti a 8x%-át a vitrinbe, ahelyett hogy kivásárolták volna a részvényeseket.
"Ezt a fost pedig nem veszi senki, pedig alul van értékelve vagy 30%-al." -marhaság "November 30 amig a 90%-OT MEG KELL SZEREZNIÜK, különben marad a tőzsén ez a paper is." -marhaság jóember, a 90% a kiszorításhoz kell, nem a kivezetéshez!
Ennél már csak estmedia jobb 1,6 milliárd ft-ra értékelve, mai jelentés alapján 40 millió tőkével. Szerintem annyi pénzük sincs, hogy a Bét adósságukat, azt a pár százezer ft-ot kifizessék. közröhej az egész magyar tőzsde
De, feltűnik. Csak normális ember nem veszi ezeket a szarokat. Ez az egyik jele a bikapiac végének. Nézd meg, GS Park, ami még most is bőven alulértékelt, nem kell senkinek. Ezeket a szarokat meg zsákolják, mert ez maradt a végére. Minden bullpiac így végződik. Ennek sírás lesz a vége!
szerinted az Amazon mennyit ér, ugyanezen logika mentén? Nem mintha az egész Opus- Konzum meg mindenféle szar nem lenne túlárazva ettől függetlenül. Egyik sem ér 20 ft-ot sem...
Na jó jó, de egy 20 milliárdos céget 150 milliárdra értékelni? Ráadásul mészáros 5ft-on vásárolta fel! Szerinted 450ft-on nem éri meg beönteni az egészet? Utána számolt már ennek valaki?
Nekem ez a tőzsde tök logikátlan. Tehát van tulajdonomban 86% és 4 % miatt nem veszek meg valamit. Aztán ott van az OPUS örület, hogy 150 milliárdra értékelik, aztán hitelt levonva csak 20 milliárd ft van benne. Ez nem tünik fel másoknak?
És mi a francért adta el a kb. 6.5 millió részvényét? A határidő meg most van október végén. Esetleg rákérdezhetek,hogy van Önnek per-pillanat FHB részvénye?
FHB:Most vedd!