Örülök, hogy valaki más figyelmét is megragadta a folyamat pszichológiai része, tényleg lehet belőle tanulni.A pszichológia a legnagyobb fegyver és (sajnos) jó és rossz irányba is működtethető....
Reménykedjünk a legjobbakban! (Bár tudom Sokan sokkal magasabbról vannak beragadva és 600-700 Ft sem nagyon vígasztalná meg Őket. Szurkolok Nekik is,mert nagyon megérdemelnék a 4 számjegyű kiszállót.) :o)
Nekem is 760 körül van a bekerem, ezért nem adom alacsonyan. Szerencsére a tőkém 5-6% van benne, bírom tartani. Sokan beszállítóink 2-3 éve, amikor OTP elindult felfelé, ennek is követnie kellett volna. Ki gondolta, hogy oligarcha leszámolás lesz......
De lényeges, hogy látod a tervüket! Mi most velük utazunk, csak lassan. Majd eljön a gyorsulás ideje (RAKETA, ahogy az orosz mondja....Szóval türelem, sokan itt még azt sem gondolták, hogy ez még 555 felett is lesz...Lám-lám, megyünk tovább. Írtó jól csinálják, rengeteget tanulok ebből (miket meg lehet pszichoval csinálni emberekkel...). Én már azon gondolkodom, hogy a legjobb az lenne nekem, ha ki sem vezetnék...Akkor érné a legtöbbet....Ez nagyon kell nekik, hiányzik a "csomagból". Bank, beállt ügyfélkörrel, évek óta a tőzsdén, s ennyiért ez nem drága...Hajrá!
Nekem nincs sok választásom. Vagy kiszorítanak, vagy magas áron odaadom nekik. Felajánlani nem fogom mert olyan kevés van, hogy nem gazdaságos. Jövő héten megyünk tovább fel. Kérdés meddig? Ma, relatíve elég jól mentünk, de ez még mindig elég gyengus.
Látod pio' ma is maradt az életjel. Én tartom, továbbra is abban bízva, hogy kelleni fog majd nekik az enyém is. Várom a következő magasabb árat, ami úgy 595 Ft környéke lehet, persze sokan majd ott sem adjuk...No, akkor lesz majd egy még magasabb ajánlat (most 750-re tenném annak árát, de lehet, hogy a piaci ár ekkora oda)....Sajnos előttünk vannak még hosszú hónapok, de én nem hagyom magam kivéreztetni, mert a végén - a kellő KITARTÁSÉRT jön ám a jutalomfalat (!). Eddig nem lesznek képesek a legtöbben kivárni, de az MNV-s hírekre nagyon figyelnem kell, mert van az az ár, amiért ők adhatják (abban is bízakodom, hogy ez már 4 szemjegyű összeg lesz...). Saját vélemény.....kérem senki ne ez alapján kereskedjen...Miért is tenné bárki....
FHB:Most vedd!