Most már az 528 is rossz? Vettél volna reggel 527-ért! :-)settevolte, ki ne derüljön, hogy te egy Takarék Bankos PR-os vagy, aki megpróbál minél több embert rászedni a részvényfelajánlásra? :-)
Hatalmas nagy ,spekuláció jelen pillanatban a hazai tőzsdén ez a vételi kötelezettsége keletkezett a nagytulajnak..........Mult héten is,minden nap 30-50 millió ft os forgalmak voltak. Hat szerintem sem az 533 ft os ajanlat miatt :)
...igen én figyelem, azon oknál fogva, hogy a BIF részvény nagytulajdonosa is Spéder Z. volt, aki mindkét részvény csomagját nagyjából egyídőben, tavaly év vége felé 480 Ft/db áron adta el az új kormány közeli személyek számára. A BIF részvény első nyílvános vételi ajánlata 540 Ft-ról módosított 600.- Ft mellett nem volt sikeres, így ma 840 Ft árfolyamon folyik a kereskedés... Bizom benne, hogy az FHB árfolyama is előbb utóbb eléri majd az előbbi árfolyamszintet.
Arról nem is beszélve, hogy amennyiben felajánlod, akkor az 5000 forintos transzferdíjjal, gyakorlatilag a költségeket tovább csökkented (ha elég sokat vásárolsz), a bevételed tovább növeled (533), így ha ma 527-ért veszel (beker árral 528), akkor 5/533*12 11%-os éves hozamot (ha egy hónap alatt megkapod a pénzt) tudsz biztosítani magadnak, az meg főleg nem rossz ebben a kamatkörnyezetben.
randomnál 0,2%-os díj mellett 1 forintért tudsz venni FHB részvényt. Ha mondjuk 532-t eléri az árfolyam (ami egész valószínű, akkor minimum 1,8% kamat biztos pénzt tehetsz zsebre a felajánlás dátumáig. Ami a mai piaci viszonyok között nem elhanyagolható.Ha nekem most nagyon sok pénzem lenne, akkor addig vásárolnám az FHB részvényeket, amíg csak tartana a pénzem. Felmennék 10%-ig és utána várnám a Takarékok ajánlatát a kiszorításra... Kár, hogy nincs néhány 100 milliárdom.
Bif -et figyeljétek! Pénteken a nagytulaj ,aki kötelező ajánlatot tett,hozzá jutott még egy nagyobb pakkhoz. Pénteken erre 9% ot emelkedett az árfolyama,ma már 20 % ot.Minél kevesebb a szabad papír,annál nagyobbat megy......
Köszi szépen.Tehát reggel nem volt semmilyen 531 körüli ár,csak a 640.
Törölt felhasználó2017. 07. 10. 14:44
Előzmény:
törölt hozzászólás
Akik ma és korábban is 525-529 Ft árfolyamon vásároltak részvényt, azok nem azon gondolkodnak szerintem, hogy pár forintos haszonért 533 Ft áron felajánlják eladásra az így megszerzett, általában nagy darabszámú részvény csomagjaikat.
FHB:Most vedd!