Az hogy lehet? Ha valóban kiszorítás lett volna,akkor azokat a részvényeket megsemmisítették volna amiket nem ajánlottak fel.Helyettük a kiszorító azonos db számú és névértékű új részvényeket kapott volna.A részvényüket meg fel nem ajánlók jelentkezhettek volna az ellenértékért.(Persze a közben keletkező kölségeket levonták volna a felelős őrzésért.)
Én abban a kereskedési szisztémában látok fantáziát, hogy a speki nem parázik, és amennyire csak lehet, objektív marad (nem vagyunk robotok, így 100% objektivitás nem lehetésges - de ettől még érdemes megközelíteni azt). Objektíven nézve: ha az FHB-t pont Konzumra vagy Opimusra cseréled, akkor csöbörből vödöbe estél: illikvid, manipulált szutyokból illikvid, manipulált szutyokba. :) Ha tényleg részvényt akarsz venni, akkor talán MTEL-lel próbálkozz szvsz., s bár kisebb a hozamkilátás benne, azért nyugodtabb is lehetsz a befektetésed felől. Ha nemsokára kell a lóvé, akkor meg ultra-rizikós a Konzumra vagy Opimusra még csak gondolni is :) (De nem szólok bele, csak "tippeltem" egyet :) )
Ha valaki úgy alszik nyugodtan, hogy odaadja 533-ért, akkor tegye inkább azt. Ne törődjön azzal, hogy ki miket fog mondani róla, ha kiderül :) De tájékozódni mindenképp hasznos előtte...
Törölt felhasználó2017. 05. 30. 17:55
Előzmény:
törölt hozzászólás
Az arogo törzsrészvényeket a kiszorítás után 10 évvel 20x áron veszi meg a Leisztinger.
link
Ez csak 10 oldal borítóval együtt, szóval nincs mentség arra, aki még ennyit sem olvas/görget végig. Annyit azóta nem változott a törvény, mióta nincs PSZÁF, hogy át kellett volna írniuk. A törvény ide vonatkozó része a 68-as parától :) sem sokkal több amúgy...
Hát ha lusta vagy megnézni a Tpt.-t... :) Amúgy eleve rossz gyakorlat az, hogy beérik sokan félhivatalos infókkal. Miért nem nézitek meg inkább? Én is meg mások is lehetnének mind ideküldött trollok, akik csak össze akarják zavarni a kisbüfiket... sohasem lehet tudni. Én is csak magamról tudom biztosan, hogy nem vagyok, meg a legtöbbről sejtem, hogy nem :) Mások meg magukról. Induljunk ki ebből... only the paranoids survive :) Szóval szerintem nem egymást kellene kérdezgetni, hanem mindenki nézze meg maga. (Mostantól ez a hivatalos álláspontom... mert beláttam, hogy hova vezet az, ha egymást bizonytalanítják el a kisbüfik.)
Törölt felhasználó2017. 05. 30. 17:27
Előzmény:
törölt hozzászólás
Valaki aki hozzáértő az leírhatná, hogy ilyenkor mi a pontos menetrend! Kösz előre is!
Mindent nem rághatok a szádba. Soha nem írtam, hogy bennfentes infóim lennének, sőt többször leírtam, hogy én is csak találgatok, tippelek. Ezért nem sajnálom, hogy csalódást okoztam :) Ráadásul magadnak kell a döntést meghoznod. Hiába akarsz másokhoz "igazodni", az rossz stratégia. Aki a fórumra beír valami "tuti bennfentes" infót, az 99,999999999999%, hogy hazudik (ha valóban bennfentes volna, akkor nem osztaná meg másokkal, ráadásul a törvény bünteti is). Úgyhogy nem is igazán tudom, hogy mit vártál. Én csak annyit mondok ismételten: no para. :) Ha el akarod fogadni az ajánlatot, akkor legalább ne parázva fogadd el :)
Természetesen arra, hogy jóval többért el tudjam adni. Korábban már írtam, hogy ezek hogyan következhetnek be. De azt is írtam, hogy tévedhetek is. (Ami persze triviális.) Én nem tettem fel mindent egy papírra, és ezt másoknak sem javaslom... Mondjuk ezt speciel le is írtam konkrétan. A lényeg: nem szabad parázni, át kell gondolnia higgadtan mindenkinek. Hozzon mindenki saját maga döntést - másoktól függetlenül. Lehet, hogy ez teljesen más sztori lesz, mint a Plotinus-féle kivezetési para. Lehet, hogy kivezetik, miközben ML kiszáll belőle VIP-áron. Sok szcenárió lehetséges, amikhez jó nagy szórásban rendelhetőek a különféle FHB részvényárak. De mondok valamit: még ML-ék sem ismerik a teljes igazságot. Ami biztos: van itt pár szereplő, és a kisbüfik a leginkább rosszul informáltak ezek közül... persze, hogy tőlük akarják a legolcsóbban megvenni a pakkjukat. Teljesen logikus az egész...
FHB:Most vedd!