Odáig én is eljutottam,de mi van ezekkel a konzum vagyonkezelőkkel és az opimussal? Tudom ott is ML a szarkeverő és nagytulaj,de van ember aki átlátja ezeket a kusza kereszttulajdonlásokat?
koati, azért nem minden ember hülye, aki odaadja nekik
tegnap még nagyon mérges voltam, de mára beláttam, mi a fenének harcoljak a kis 1500 darabommal
először sikerült a dolog, 551-es vételem szépen elment 580-on, aztán már kudarc lett a visszavételem
ezt ma beláttam, "rásegített" a hatalmas nyereség más papírban a döntéshez...
sajnálom, de én nem vagyok "szélmalomharcos"
A lényeg,hogy folyamatosan,szinte megállás nélkül adják 526-on.35 napot kértek? Még jó,hogy nem 45 vagy 55 napot.Ezek a szarháziak tuti biztosra mennek.
:o(
hallo, itt a "huszárvágás zrt" :)
akkora hatalmas pénzt nyertem ma konzumban és otp-ben és richterben, hogy gondolkodás nélkül kivágtam az fhb-t:)
"fogom én ezzel a piti bandával idegesíteni magam"-jeligére:)
Sztem ebből is kádertemetőt akarnak faragni, de ettől függetlenül érhet még többet: a saját tőke nőhet, ha "besegítenek". Szóval lehet nyereség nélkül is sokkal értékesebb. (A Spotify-tól kezdve az Uber-en át egy halom cég nem termelt még soha érdemi profitot. Szóval még a piaci logika szerint is lehetséges, hát még egy haveri "kapitalizmusban"...)
35 napig él az ajánlat az MNB jóváhagyásától kezdve, de lehet még közben (sztem nem lesz) ellenajánlat is. 30 nap a minimum, de ők 35-öt "kértek" az ajánlatban (11. oldal) "Addig beáll 526-ra,mert úgy látszik vannak idióták,akik percenként dobálják nekik oda ezrenként és tízezrenként ezen az áron." Ugyan már... nem tudni, hogy miért dobálja. Attól még, hogy esetleg parázik, attól még nem idióta. Nem (csak) a parázók tehetnek arról, hogy maffiózók irányítják Mo.-ot...
2-3 hét múlva csak az MNB engedély lesz meg.Onnét még 1 hónap,míg lezajlik a felajánlósdi procedúra.
Addig beáll 526-ra,mert úgy látszik vannak idióták,akik percenként dobálják nekik oda ezrenként és tízezrenként ezen az áron.
:o(
FHB:Most vedd!