...persze...de itt nem ez a kérdés ( a veszteség), hanem, hogy a folyamat hogy mehet tovább...és aki megtartja és nem adja az később előnyösebb vagy előnytelennebb helyzetbe kerül.....
Azért tegyünk tisztába valamit : ML a nevét se tudja leírni segítség nélkül ! CSak egy vérhülye stóman !A kérdés max. az lehet, hogy csúti és bandája mit akar a megvett résszel !
hááát...mondjuk az is vicces, hogy ML nélkül sehogy sincs 90%...
így pl. miért is adnál el 535 helyett 533 -ért most, mikor az ajánlat lejárta után megadlkudhat egyénileg (kisbüfiként) akár 700 ban is...
már ha a kivezetésnél lehet külön-külön alkudozni...
Igen azok olyanok....Aki nem hagy jová valamit ami a csúti és haverjai kigondoltak :D
Drága barátaim , álmodozók ! Engedjétek már el a picsába a 630at! NEM LESZ SEMMI !ML pedig nyilván nem adja el ócson, hanem beszáll a részével a bankba oszt jóvan !Láttam itt Zellert is vergődni reggel (akit bírok egyébként) , mondjuk ki : ELBASZTÁTOK ! Ennyi...(Én is beleugrottam 570nel, aztán láttam mi lesz,dobtam 550... vesztettem kész, ennyi !
ML az titok szerintem. Nem biztos hogy a profitért csinálta, hanem hogy a 6% simán átkerüljön.Ha valóban nem játsztik össze velük és csak a haszon a cél, akkor ő is vár még egy kört. Illetve ő már eddig is tudta és tudja hogy mi lesz a menetrend.
sztem sima bepróbálkozás....megnézik, hogy 533-nál kapnak-e 12,5%-ot....a 90%-hoz....(de ugye ekkor ML-nek is át kellene adnia 535-ön vettet 533-ért)
...de nem fognak.... aki felette vett az nem adja...(hisz 90-%nál úgy is megkapja az 533-at, minek pánikoljon) aki meg alatta van már eladta...
ezzel az ajánlattal nem szednek be csak talán 2-5 %-ot..... meglesz a 75 % és onnan kell továbblépniük....
viszont akkor a kivezetés érdekes lesz :D
... külön-külön alkudozva a kisbüfiktől vehetik majd meg az Rv-ket ?(akkor abban a csoprotban szeretnék lenni akitől 640-ért veszik :D)
FHB:Most vedd!