beírásaid alapján ránéztem én is a nio-ra ma, 30.7-nél 13,7e HUF/db az reális, sok, vagy én vagyok rossz cégnél? Közel sem vagyok hozzáértő, ezért kérdezlek!
Teslat beverték 400 alá...Nio is 30.5, de legalább 30 felett :) Látszik hogy ma is van forgalom bőven. Átlag forgalom 107 000 000, most fél óra alatt 34 000 000-nál tart..
Jövő évre a legpesszimistább elemző is 50 körülre várja,a medián érték 120 dollár ha jól emlékszem,az még erről a szintről is 400%, óriásit lehet majd kaszálni, persze itt az elnök választás,de úgy tűnik optimista a többség,majd lesz valahogy,a tozsdeknek menniük kell felfelé,ez tovább pumpálja a Nio-t is. Nagyon várom ,mit fog hozni a novemberi jelentés,előtte be kell spájzolni rendesen,mert rekord lesz, reméljük megyünk 40dollarig is .
Ma tuti az lesz, jövő héten valószínűleg megyünk tovább fel,de a ma lesz kötés 30on,lehet alatta is. Az a nagy kérdés,hogy jön-e a középtávú korrekció 23-25 dollár közé,vagy elengedik meg egy kicsit,lassan combos profitok gyűlnek,elkezdenek realizálni ha rossz a hangulat.
Feltörekvő EV gyártók