Feri, ha 8000-en hagytag volna,annyiért ment volna el és az árfolyam is annyi, vagy több lenne most.
Próbáljátok ki. Kitartás!!!!
Törölt felhasználó2007. 01. 31. 14:34
Fecó nem köll itten a para! kit érdeköl!valami szerencsétlen flótás elödta hat db-ját..nagy bukóval...pedig nagy hülyeség vót ez tőle aztán!!!magas az osztalékhozama!!!!ez szupör!!..és délelőtt is aztán vött valaki majdnem hetesszázezer forintocska értékeben!! KIRÁLYSÁG!!!!!
a NAGYOK most szállnak be!!oszt aztán kicsi a közkéhányada!!!
AGRIMPEX AZ ÁSZ!!!
tartani köll!!
Kiváncsiságból megnéztem a tavalyi féléves jelentését. 1707Ft a saját tőke. A tavalyi 1070Ft-os osztalék egyszeri cucc volt, igen kis eséllyel ismétlődhet, mivel ez is eléggé megterhelte a céget, az 1.7 yardnyi pénzeszköz 700 misire csökkent. Az utóbbi 1-2 évben 0 körüli de pozitív eredményeket értek el.
De persze ezek nem biztos hogy jelentenek bármit is, lásd Csepel. A közkéz egyébként valóban 4-5000e db mindösszesen.
Akkor nézd meg a kötéslistát. Valaki 6db-al beállt 5000Ft-ra a vevői oldalra és odadták neki, azaz eladás volt. Most 4500Ft-on állnak nagyobbv mennyiséggel.
Úgy hogy odaadták neki a papírját 5000-en amennyiért venni akart! Szóval csak eladó van, az eladói oldalról még 1db-ot se vettek ki, azt papolnak itt, hogy hadjam 8000-en az eladást.. meglehet nézni..
Jaja, a HAMLETet eddig az Agrimpex gyártotta, de éppen most szedték el tőle :-(
"Az Agrimill-Agrimpex Nyrt bejelentette, hogy a HAM-LET tevékenységet végző Agrimill-FOOD Élelmiszeripari Kft-ben meglévő teljes, 67%-os üzletrészét harmadik fél szakmai befektető részére értékesítette 2007. január 26-án." (link
Jó estét! Én adtam be alsó limitre a 6db-omat valóban, el is ment szerencsére. De úgylátom többen követték a példám. -20% os a kötés, vevő nincs csak 3000-en akkor hogy adjam el 8ezren? Vége a rallynak, nap mint nap lejjebb kell hogy álljatok kényszerből mert nem lesz vevő amúgy. Ez van sajnos.
is, is, nemcsak azokban ülök, de tény hogy azokban van a zsém nagyrésze...legnagyobb bánatomra.
Már megfogadtam hogy sOHA nem veszek blút, most megfogadom hogy soha nem veszek ilyen fotex szerű szemetet sem..inkáb csak évente 1 hetet trédelek egy limites rallyban.
Tévedésben vagy.
EZ NEM SPEKI RÉSZVÉNY!
Ez egy nullközkéz hányadú passzív vacak.
A speki részvény a humet, eco, phyl, és társaik amiben van azért forgalom, ill. nagyban a fotex.
Ez a használhatatlan kategória mint az ehep meg fevitan.
"Bekattant a megabukótól a srác, tipikus szindróma."
Ferke gyere már fel vagy 1000Ft-al...
nem tesszük alád, jó...
ha nem, 1-esével veszem meg tőled :-))
5340, 4272, 3418, 3031 :-)))
Törölt felhasználó2007. 01. 29. 20:59
Valóban kevés forog közkézen, kevés a tulaj, éppen ez a papír erőssége, gondolkozz!!!!!! Ha felsőlimiten tartjuk az tiszteletet parancsol a papírnak. Te is megvetted felsőlimiten 6675-ön kezdő vagy? Ugye nem?
Nagyokos Feri!!akkor add el...oszt' menj el innen a skizó haveroddal, azzal a bugyuta gazdagodóval együtt a csepel topicba!!!!
nincs is részvényed,fogadjunk te okostojás!!!!
ha meg van,és eladod alsó limiten,akkor mán egy szerencsétlen vesztes flótás vagy!!!!!!!
aki hülye az is marad Fletó!!!!!vegyetek aztán sok csepelt!!!!!!
Szerintem is! Ma alsó limiten állt 50db eladó és 1db-ot se vett senki! Akkor hogy menne ez 8 ezerig is, ottk i venné szerintetek?? Senki. Ezt elkell adni, mert megy vissza 3ezerre, megint 1évig kötés se lesz benne.
Felsőlimites Agrimpex rally!!!