Mondtam, hogy ász-papír! Értékes ingatlanok, bérbeadás, eladás, dől a lé, nagyosztalék. tartsátok felsőlimiten az eladást, lesz vevő nem kell besz.......ni. a Bét legjobb papírja.
gazdi, az az agri leöntés egy rosszul működő tőzsdei rendszerből adódott. Én voltam a megbízó, csak nem agrira, hanem kárpótjegyre adtam a megbízást :-)
Krumi, nekem is volt egy húzásom. Amikor kivezették a 3 áramszolgáltatót, elértem hogy az osztalékot ne tudják benyelni bennfentes infók eltitkolásával :-)
Marhaság kivinni céget a tőzsdéről, pláne olyat, ami patinás, jó nevű. Ha mindenképp szabadulni szeretne Smith úr a tőzsdei kötelmektől, akkor bontsa ketté a céget, az egyikkel (Agrimill-Agrimpex) vigye a vagyont, a másikat (Agrimpex) hagyja benn a tőzsdén üresen. Ha nem kell neki, adja el. Lenne rá vevő - hatalmas spekulációs lehetőségek rejlenek egy tőzsdén jegyzett társaságban.
ezeket a tutti kis cégeket mindíg kivezetik...:-)
na, talán fevitan meg ehep még esélyes a nagy fogásra...
csak amikor benn állok nem öntik sosem, mert ugye félévente ha mozdul,
az agrinál is az volt valamikor vagy fél éve hogy benn álltam hónapokig valami 1800 on talán, meguntam, rá 1 vagy 2 hétre beöntötték ha jól emlékszem 1500 ig a néhány százat....
shit.
azóta sem adtak tán 3000 alatt sem:-)))
Felsőlemites Agrimpex