Kettõs szankciót fog szavazásra bocsátani az Európai Néppárt (EPP) elnöksége az EPP szerda délutáni közgyűlésén a Fideszre - nyilatkozta a megbeszélés elõtt Esther de Lange, a Néppárt egyik alelnöke az Index tudósítása
közös nevező: "fújóbán!!" mindezt vérző szemekkel hangosan és egyre hangosabban fröcsögve. Mondjuk ezt valahol megértem, hiszen egyre kevesebben vannak szegénykéim, muszáj nekik hangosítani, mert így sem hallják őket.. :))
na játszolt te, a hűlyeséged fokozod.. jó pedig ezen sírnék.. kiadni Magyarországot.. másokkal megalkudni terjesszük a EU-s parlament elé, csúpa jó szándéku emberekkel vagyok megáldva..
Javítani kellene a magyarodon, ilyen szórend, ilyen helyesírás (nem elütés), ilyen ragozás nagyon sok pontlevonással jár a nyelvvizsgán! Lehet meg sem lesz!
Tévedsz, egy rész kizárást akart, a németek viszont nem, ők el akarták halasztani későbbre a dolgot, de még nekik sem sikerült átvinni az akaratukat, így dobták be végül az utolsó pillanatban kompromisszumként a felfüggesztést. (Egyébként szerintem a "hasznos idióták" volt az utolsó csepp a pohárban, a kintiek is politikusok, tehát ugyanolyan beképzelt egoisták, mint ő.)
Felfüggesztették a Fidesz tagságát a Néppártban!
Ugrás a cikkhez