Kettõs szankciót fog szavazásra bocsátani az Európai Néppárt (EPP) elnöksége az EPP szerda délutáni közgyűlésén a Fideszre - nyilatkozta a megbeszélés elõtt Esther de Lange, a Néppárt egyik alelnöke az Index tudósítása
utoljára írom lassan, hogy értsd o r r b á n e gy e t e m i k i sz t i t k á r IS v o l t a p j a p á r t t i t k ár a ny ja m sz m p a l k a l m a z o t t
1. Mondtam, hogy nem érted... . 2. Feltettél egy kérdést, én pedig leírtam az objektív, tényszerű különbségeket. Az, hogy erre csak fröcsögni voltál képes, önmagáért beszél.
egyértelműen nahlik gábor és csúcs lászló ártánykodására gondolt. nem figyeltél az egyetemeiden vagy el vagy már bódulva, pihenj, nem hiába javasoltam, ezt a vergődést rossz nézni, én el is lépek
“mert? teljesen más oligopol jellege van egy orosz banknak, mint egy nyugatinak?” . Nem. De itt nem két piaci bank összehasonlításáról van szó, amik piaci alapon működnek. Mert úgy ugyanaz a kettő. Itt egy KGB-s által vezetett, Putyin által újraélesztett, meghatározó részben orosz állami tulajdonú bankról van szó, ami TELJES TÖRVÉNYEK FELETTISÉGET kapott nálunk a Orbánéktól. Na ez nagyon nem ugyanaz, mintha piaci alapon idejönne egy bank, amire pont ugyanazok a törvények vonatkoznak, mint mindegyik másra. . Baj, ha ennyire nem érted. Mondd, hogy csak játszod...
Ha a Baló György által leírt médiaháborúra gondolsz azt mondjuk pont a hornék az szdsz-el együttműködve csinálták, hogy ne alakulhasson ki jobboldali (akkoriban MDF-es) média, ami érdemi embertömeghez eljut
ácsi, tudod h azt a villát amiben élnek, mikor és miért kapta a család? a másik h ezek a "baloldali" politikusok egy része egykoron a diktatúrát építette nem is akármilyen tisztségekben, és most meg a demokrácia fő védelmezőinek szerepében tetszelegnek.... pl lendvai ilcsike cenzor asszony... gyomorforgató. mellesleg gyurcsótit meg se említettem, csak klára asszonyságra utaltam aki ugyebár a dk eu listavezetője per pillanat... ja, és ha jól emlékszem a fidesz bírálataként hozták fel orbán apukát.. ja, azt szabad...
Ez nekem egy komoly gondom az elmúlt 30 évvel. Hogy, basszus, egy volt pufajkás volt a legdemokratább miniszterelnökünk. (Antall szerintem sokkal rosszabbul viselte az ellenvéleményt, illetve az ő rovására írnám a médiaháborút, annak minden rohadt következményével, amúgy egy komoly és rendes embernek gondolom)
Akarsz nevetni? Ismerek olyan helyet, ahol, ha a gyerek valami technikai okból (lábtörés és nincs kocsi a háztartásban) nem tud bemenni az iskolába, taxit biztosítanak neki - mármint az önkormányzat. Mondjuk, nem Magyarországon. Nem csak arról van szó: hagyom-e odaszenvedni. Hanem arról is, hogy hiába van ott, akkor sem tudja használni. Egyébként, az ötleted nem rossz. (Kérdés: Lőrincnek van-e [már] taxivállalata)
Felfüggesztették a Fidesz tagságát a Néppártban!
Ugrás a cikkhez