Kettõs szankciót fog szavazásra bocsátani az Európai Néppárt (EPP) elnöksége az EPP szerda délutáni közgyűlésén a Fideszre - nyilatkozta a megbeszélés elõtt Esther de Lange, a Néppárt egyik alelnöke az Index tudósítása
"Szerinted Weber miért jött Magyaro.-ra tárgyalni néhány hete?" . Én olvastam Weber nyilatkozatait a "tárgyalás" után, amikben az szerepelt szó szerint, hogy nem tárgyalni jött, nem tárgyalt. Ebből kitalálhatod, hogy miért is jött... :) . Azért segítek, hátha nem olvastad: volt három feltétele, majd idejött, és kiosztotta Orbánt a saját irodájában.
az biztos, hogy moziznak. főleg azok vannak homályban akik az Orbán- Weber találkozó után, ezt a -'nemkizárást'!!! (felfüggesztést) vereségként értékelik
Van itt pár "vidéki" díszmagyar.Felajánlok nekik egy egyhetes magyarországi körutazást, hogy ne román tapasztalatok alapján kelljen véleményt mondani Orbánról, a politikájáról és arról, ami Magyarországon folyik! Ne csak a Duna tévéből és a Fideszes körlevelekből tájékozódjanak! Fizetett trolloknak nem áll az ajánlat, ők munkaköri kötelességből csinálják! (aki qwanak áll ne csodálkozzon ha...)
-ép ésszel magamat én zárom ki(zárnám) OKOS VAGY Te hallod.. nem várom meg más ki zárjon.. Különben meg Sargentini hollandus barátainak Ikarusz egész területét a balosok neki adták poton pénzért,na ezt védte mikor eljárást kért Magyarországra..Magyarország ellen!! Hatalmas ingatlat ítt Pesten átakarták, Eladni szerették volna a Migráns Hívatalnak!! na elestek az üzlettől...
Tökmindegy, mind a három feltételt teljesítette (alaposan benyalt), ennek ellenére korlátozták a jogait, szokásosan beleszaladt a pofonba. Kint nem annyira működik ez a ravaszkodó, pávatáncos, sunyi diplomácia, amit ő előszeretettel alkalmaz.
aztán a fidesz behúz egy rakás szavazatot, és a mérleg nyelve lesz utána az EU-ban, na akkor majd ő szabhat feltételeket. Kétélű fegyver, szép öngólt is rúghatott a zsinóron rángatott Weber saját magának.
Felfüggesztették a Fidesz tagságát a Néppártban!
Ugrás a cikkhez