kokopeti

Regisztráció: 2019-03-21 08:37:22

Hozzászólások száma: 232

Utolsó hozzászólás: 2019-11-06 11:40


Tapasztalat: 4
Aktivitás: 3
Népszerűség: 5

felfüggesztés(ek):

Moderáció:
Felfüggesztés a teljes fórumból - 2019-10-04 17:21-ig (3 nap, 0 óra, 0 perc)
A moderátor indoklása:
személyeskedés

utolsó 20 hozzászólás

A fidesz elcseszte az országot. 2019. 11. 06. 11:40
Úgy hallottam Ibizán nyaral valami koronaőrrel.
A fidesz elcseszte az országot. 2019. 11. 06. 11:39
Zavar van a gépezetben :D, a szakértelem nem a rendszer sajátossága, főez történik, ha a központi utasítás késik.
A fidesz elcseszte az országot. 2019. 11. 06. 11:38
 uBorkai rossz végére került a szerszámnak - ennyi volt, jöhet a felcsúti skrizofén maradona is
A Fidesz rendbeteszi az országot 2019. 10. 31. 13:17
100év/1
1848 = 171 év + háború
Tragédia persze, de demagóg beállítás. A II. világháború alatt a magyar katonák is követtek el olyan dolgot, amire nem vagyunk bűszkék, de ettől nem bűnőző, gyilkos minden magyar.
*
Nekem elég volt a mai napra a határontúli magyarokkal vitatkozni.
A Fidesz rendbeteszi az országot 2019. 10. 31. 13:13
Támogatom az önrendelkezést, támogatom a székely autonómiát! 
*
Mit szólnátok, ha minden magyar állampolgár részt vehetne a szavazáson és az autonómia vezetője egy olyan személy lenne, akit ti ott személyesen ismertek és minden szempontból alkalmatlannak tekintetek a vezetésre, sőt lehet nem is magyar nemzetiségű, mi meg jövünk és megszavazzuk, mert fizet érte?
A Fidesz rendbeteszi az országot 2019. 10. 31. 13:11
+ pont ezt csinálja a ZORBÁN rezsim, embereket ugrasztanak egymásnak, ellenségeket generálnak, pont ezt támogatják ezek a székelyek.
A Fidesz rendbeteszi az országot 2019. 10. 31. 13:10
egy eset
A Fidesz rendbeteszi az országot 2019. 10. 31. 13:04
Folyamatosan beszélgetek székely emberekkel, mivel a baráti társaságomban vannak olyanok, akik áttelepültek.
*
Megölik őket, na megint egyedi esetből (100év/1) csinálunk statisztikát... 
*
Ha nem lennének ilyenek, lehet pozítivan állnék hozzájuk, de jönnek ide észt osztani a fórumra, anélkül, hogy a ZORBÁN rezsim alatt élnének. Nem kell elmenni szavazni és befolyásolni a magyarországi helyzetet!
Nem érdekelnek a libsik, sem a libsizők, a véleményemet saját magam alakítom ki. Nem demokratikus az, hogy pl a székelyek levélben szavaznak, de nem itt élnek, a külföldön tanuló magyarok pedig a követségre kell elutazni, sokszor több száz kilométert. 
*
A demokrácia arról  szól, hogy önrendelkezés van, a diktatórikus rendszerek pedig arról, hogy más mondja meg, hogy mi van. Nos jelen helyzetben ezek a székelyek egy diktatúra kiszolgálói, miközben ez ellen küzdenek, eh?
*
A ZORBÁN rendszer miatt (is) sokan mennek el az országból, többen, mint ezek az új/régi magyarok, akik nem jönnek ide. Minden családban van olyan fiatal, aki nem ebben az országban képzeli el a jövőjét, szóval a NEMZETROMBOLÁSban a ZORBÁN támogatásával ezek a székelyek is tevőlegesen RÉSZT VESZNEK, a magyarságuk mögé, a sajnálatra, a szánalomra játszva! 
*
A magyarság nem kívülről, hanem belülről fakad!
A Fidesz rendbeteszi az országot 2019. 10. 31. 12:12
A határon túli magyaroknak sikerült az elnyomó kommunista rendszerben, az azt megelőző 30 évben magyarnak maradni, internet nélkül, akkor most amikor a világ kinyílt, az elnyomó rendszerek megszűntek miért okoz ekkora nehézséget?
*
Internet van, mert a fórumra irkálnak, a Zorbánt dicsőítik. Lehetne például ehelyett valóban ápolni a kultúrát, például magyar nyelvű szépirodalmat olvasni a neten, lehetne magyar nyelvű videókat, TV adásokat nézni.

Innen is sajnálom azt a szegény fidess kampányban résztvevő analfabéta kisfiút, aki csak az ZORBÁN támogatásával tudta megőrizni magyarságát! Az ősei előtt nem volt ennyi lehetőség, 100 évig mégiscsak sikerült, de neki nem ment volna ZORBÁN támogatása nélkül.
*
Demagóg bullshit! Aki magyar akar lenni ide tud költözni, aki magyar akar lenni és maradni meg tudja oldani, az ZORBÁN nélkül, ezeknek csak a pénz, a lehetőség kell. Miért kell közpénzből stadiont építeni külföldön, például? Ha külföldön élő igazi magyar lennék, nem fogadnám el, hogy lefizetnek, egy magyar embernek ennél több tartása van és erre évszázadok számtalan példája szolgál! 1848! 1956! 150 év török uralom! 
A Fidesz rendbeteszi az országot 2019. 10. 31. 12:01
uBorkainak is.
A Fidesz rendbeteszi az országot 2019. 10. 31. 12:01
Én nem sajnálom, minden hazug politikusnak a süllyesztőben a helye, ORBÁNnak is.
A Fidesz rendbeteszi az országot 2019. 10. 31. 10:56
Nem adózik, nem itt él DE BELEPOFÁZIK az itteni helyzetbe!
Eldönti, hogy SZÍVJUNK, mert pénzt kapnak, a közösből!
*
Segítsen az anyaország, ahogy segíti az itt élő nemzetiségeket (német, szlovák, román, görög stb.), de ne szavazzon úgy, hogy nem itt él, levélben, úgy, hogy azt bizony simán meg lehet hamisítani. Menjen el szavazni a nagykövetségre, ahogy a nyugaton élő, Magyarországon született, magyar állampolgárnak is lehet. ENNYI! Semmi kettős mérce!
Legnagyobb komcsit ORBÁN-nak hívják! Putyin kebelbarátjaként mit vársz?
A Fidesz rendbeteszi az országot 2019. 10. 31. 10:47
Hoffman Rózsa és a Fidess tönkreverte a magyar oktatási rendszert. Hiába tiltakozott az ellenzék, most már belátták, de lassan elveszik egy nemzedék. Itthon kellene kezdeni, hogy megmaradjon az őshaza, ha már ennyire nyomják ezt a nemzeti vonalat.
*
Nem azzal van a baj, hogy támogatják a magyar nemzetiségű román, ukrán, szerb állampolgárokat, hanem azzal, hogy ezek az emberek pofátlanul beleavatkoznak a magyar választásokba! Azzal a kettős mércével, hogy több jogosultságuk van a szavazáson, mint a Magyarországon született, magyar állampolgároknak, ha esetleg külföldön tanulnak. De ezt soha nem fogja megérteni az, aki külföldről "ugat".
*
A Punk kijelentés minden alapot nélkülöz, ráadásul rasszista irányú, de tovább megyek, miért fél Zorbán a fiataloktól, talán azért mert a régi, tisztességes önarcképét látja, akire még felnéztünk? 
A Fidesz rendbeteszi az országot 2019. 10. 31. 09:45
"Baján például a Fideszt brutálisan kiszolgáló lap főszerkesztőjét magához hívatta a polgármesterünk, és elmondta; vagy bocsánatot kér az olvasóktól, hogy hazudtak, vagy mennie kell. Ő az előzőt választotta, aztán megkérdezte, hogy ezután milyen e-mail-címre kell majd elküldenie a cikkeket, mire Nyirati Klára elmondta, hogy nem lesz cenzúra többé, az lesz a dolga, hogy újságot írjon." (index)
Értelmes emberek értik, a többieknek nem kell, Fidess szavazók.
A Fidesz rendbeteszi az országot 2019. 10. 22. 21:06
Engem lehet sértegetni, ha nincs alapja fel sem veszem! Csak röhögök, ha le libsiznek, le kommunistáznak, le hazaárulóznak, lemigránssimogatóznak. Elgondolkoztam, hogy az igazság, a nem igazság, vagy mi fáj neked ennyire, a valóság, az amit rejtegetsz, vagy mi?
Mi lenne ha elhagynád a topikot és keresnél magadnak valami vasrást, vagy ahogy  hívtad!
A Fidesz rendbeteszi az országot 2019. 10. 22. 11:52
Már megbocsáss, de egy román liberális 'vatrás'-nak tituláltál! Miközben társad elismerte, hogy beszéli a magyar nyelvet, nota bene, nem Magyarországon él. Ukránokról és szerbekról, meg székelyekről beszélt, vajon hol élhet? Csak annyit kértem, hogy aki nem itt él, az ne szóljon be az itteni politikai helyzetbe!
A Fidesz rendbeteszi az országot 2019. 10. 22. 09:23
Google a barátod! 
Mityukám, mityukám, TE is Romániából osztod az észt! Pénzért teszitek vagy ez a viszonzás a papírokért?
Múltkor moderáltak pár napra, mert románnak neveztelek titeket, erre kiderül, hogy nem jártam messze a valóságtól.
*
HPeter/Seldon/Mityu miért nem a hazátokban politizáltok?
A Fidesz rendbeteszi az országot 2019. 10. 22. 09:20
Nem tudom miről beszélsz, nem ismerem ezt a szlenget.
Magyarországon élő magyar, nem holmi "papírmagyar".
A Fidesz rendbeteszi az országot 2019. 10. 22. 08:24
Túl sok volt a csíkóla! Vigyázz magadra! Soha ne legyen mögötted senki ;) És hagyd békén a magyarokat, nem itt élsz, ne zavarjanak az itteni dolgok és ne is szólj bele!
*
Mult noroc! Tovarăș român! Orban o va face!
A Fidesz rendbeteszi az országot 2019. 10. 21. 22:34
Külföldről dumál.... otthon már nem bírják és senki nem áll vele szóba..... Fogalma sincs a helyzetről, csak a kötelező propagandát nyomja. 
http://www.hetihirek.hu/kozelet/politika/politika/oszagos/periszkop--uzemanyagarcsokkentes-tallai-modra%E2%80%A6
Fidesses-Sorosos-MSZMP/KISZ-es fiúk. TE ezek ugyanazok az arcok!!!!

friss hírek További hírek