Kettõs szankciót fog szavazásra bocsátani az Európai Néppárt (EPP) elnöksége az EPP szerda délutáni közgyűlésén a Fideszre - nyilatkozta a megbeszélés elõtt Esther de Lange, a Néppárt egyik alelnöke az Index tudósítása
:DDD Szavaztak arról, hogy felfüggesszék a fideszt. Megszavazták 190:3 arányban. És ezután a fidesz kitalálta, hogy majd ő függeszti fel magát. ez nem önkéntes volt csak miután már megszavazták,ezt azért csinálták,mert ti elhisztek nekik mindent
segítek:
árúlkodni - helyesen
árulkodni,
megmondhatjátok szemünkbe - megmondhatjátok
a szemünkbe,
céluk - céljuk,
gyenitése - talán
gyengítése akart lenni ?,
iszod levet- iszod a
levét,
játszolt - játszol,
csúpa - csupa,
szándéku- szándékú,
válsztás - választás
szándéku - szándékú
el van ez találva - szenvedő
szerkezet nem magyaros, bár az idegen nyelvekben, főleg az angol, nagyon szeretik,
létezik a magyar nyelvben is, de nem használjuk
szvazatot - szavazatot
szeressed - szeresd (ódivatú,
nem az élő nyelv szóhasználata)
ere - erre
migránsok eredményeit - A
migránsok eredményeit
Szégyeletemben - szégyenemben
Nem eléggé ki vagyunk szolgáltatv - Eléggé ki vagyunk szolgáltatva (szenvedő, szórend ismét)
Nem nagyon gondolkodtok ti ezen el - Ti nem nagyon gondolkodtok el ezen (szórend)
ép ésszel magamat én zárom ki - ép ésszel én zárom ki magamat (szórend)
hatalmas ingatlat itt Pesten átakarták - ebben nem tudok segíteni, érthetetlenA
mondat szerkezetek arra utalnak, hogy használója nem magyar anyanyelvű, azt
idegen nyelvként sajátította el.
úgy bizony, és kőkeményen ki is tette az irányjelzőt, hogy ő bizony megtette amit lehetett, idomult egy kicsit, többet nem tesz. És ha kellenek a Fidesz szavazatai a néppártnak, akkor jelezzék. Borítékolható az eredmény.
-nem viccelek Sargentini honfitársának borzaztó nagy területe van tulajdonba Budapesten!! Azt védi mikor Orbáni migráns beállását kritizálja.. Ha már Holland tulajdon,mért nem köt ki a Migránsok javadalmazásában!! meggmondhata volna szemtől szembe.. Egész más taktikára ült rá.. még az hogy mindenről tud Soros is.. 1:1-be kézenfekvő..
Franc én békés vagyok FOLYAMATOK SARGENTINITÓL INDULTAK EL(ABBA IS BENNE VOLTAK HAZÁNK FIAI,OT HAJBÓKOLTAK SARGENTININEK INTÉZD MÁR EL O.V. RÚGJÁK KI!!) EZ VOLT A TEGNAPI A RÁADÁS..
most egyelőre tarolni fognak az EP választáson és utána igen fontos szerepet fognak játszani az EU modernizálásában és az EU centralizáció elmélyítésében (persze nyíltan ez a "nemzetállamok Európája" és az "Európa az Európaiaké" szlogen mentén fog megvalósulni) valódi veszélyt csak a következő globális gazdasági válság kirobbanása jelent számukra.
Így van röhög rajtunk a világ... Orbán és a fidess miatt.... és ha ennyire buták vagytok, hogy ezt nem látjátok akkor ezt az intézményt tudom javasolni, bár nem valószínű, hogy tudnak segíteni... http://semmelweis.hu/neurologia/
Google fordítót használtam, mert Péter szenved a magyar nyelvvel, de csak erőlteti és erőlteti.Ami ne ment 43 éves korára, az már nem fog menni! Kivéve Orbánt, az menni fog! Először a Néppártból, majd a országból, feltéve ha elég gyors lesz! Moszkva menedéket ad neki, hisz a "forrásokat" megvédi az orosz titkosszolgálat! Rákosit is megvédte.
Felfüggesztették a Fidesz tagságát a Néppártban!
Ugrás a cikkhez