"Orbán már csak az ellenzék hazaárulásában bízhat, hogy azok életben tartják. Bizodalma nem alaptalan."
link
Törölt felhasználó2017. 05. 16. 09:59
Milyen kép alakult ki Soros Györgyről néhány hét intenzív gyűlöletkampány után? Videónkba szinte minden megszólaltatott bekerült, leszámítva azokat, akik nem tudták, kiről van szó, vagy nem adtak értelmezhető választ.
link
TANULSÁGOS mit mondanak a MAGYAROK
"Érti Orbán a kínai figurát? A korábbi pekingi ígéretcunamiból alig valami vált valóra, az elmúlt évtizedben bejelentett nagyberuházások többsége nem valósult meg."
Hogyne értené! Ő is az ígéret földjén született: amit egyszer megígér, azt általában nem tartja be. (Ez a zseniális politikus ismérve...)
link
Ezt hírt nem először posztolod. Valakiknek nagyon fontos, hogy most (tavaly) él a magyarok BŐ harmada létminimum alatt. Ehhez, neked ezzel a hírrel elég sok közöd van. A közlésével! A magyarok kiemelésével egyetemben.
Törölt felhasználó2017. 05. 15. 22:47
A magyarok bő harmada élt tavaly a létminimum alatt
link!kalooga-25682/l%C3%A9tminimum
Megütött egy járókelő nőt egy férfi csütörtök kora délután Budapesten, a Kálvin téri aluljáróban, a nőnek még a szemüvege is lerepült.
A hölgy a Kálvin téri aluljáróban sétált, és arra lett figyelmes, hogy egy férfi üvöltözik a Trió Pizza egyik munkatársával. Olyanokat kiabált a pizzásnak, hogy "te mocskos migráns, ez az én hazám, Magyarország a magyaroké, te csótány, saját országomban nem vagyok turista". Mint kiderült, mindez az váltotta ki, hogy a pizzaszeletes angolul kérdezte meg az úrtól, hogy mit kér.
A nő odament hozzá, és megkérte, hogy ne beszéljen így a fiatalemberrel, biztos véletlenül nézte turistának, hiszen Budapesten elég sok van. Erre a férfi elkezdett a nővel üvöltözni, hogy "húgyagyú liba, ez Magyarország", és ő magyar. "Ezután fejelgetett felém aztán pofán vágott, leesett a szemüvegen, azt arrébb rúgta, üvöltözött még, és elment . A térfigyelő kamerák mindent felvettek, én pedig varom a rendőröket, vannak szemtanúk is" - írta a megtámadott nő a Facebookján. A rendőrség későbbre ígért tájékoztatást az ügyben.
Én meg nagyon szeretem Jordán Tamást, a színészt. Mint igazgatót nem ismerem személyesen, de csupa jót mondanak és írnak róla. Nagyon méltatlan, de tipikus, ami történt...
Ez is Magyarország...