Topiknyitó: Törölt felhasználó 2016. 07. 05. 14:18

Ez is Magyarország...  

A lónak a bizonyos alkatrészét a fidesz szájába (már ha ez nem volna képzavar) !
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Törölt felhasználó 2016. 07. 08. 12:13
Előzmény: #39  Törölt felhasználó
#40
link

Orbánt J. helyére! Ez legyen a következő lépés! )
Törölt felhasználó 2016. 07. 08. 10:36
Előzmény: #38  Törölt felhasználó
#39
Kit akartok megfélemlíteni? A POLGÁROKAT? Menjetek ti a francba, ahányan csak vagytok!

2016. július 08. - 09:48

A kolozsvaros.com írása.

A Fidesz beszélget velem, ez régi rossz szokása neki. Nem is értem, egy senkiházi párt honnan veszi a bátorságot ahhoz, hogy egy egész ország nevében kinyilatkoztasson, minősítsen, igét hirdessen. Mert például azt sem venném jónéven, ha bármelyik másik párt nyilatkozgatna az én nevemben, mivel nem vagyok tagja egyiknek sem. Hogy a Fidesz jelenleg kormánypárt, arra pont ívesen szarok, ez átmeneti állapot. Röviden: a pártnak kuss van, a kormány makogjon, ha mondandója akad.
A szerepzavaros sem nem fiatalok, sem nem demokraták most éppen ezt öklendezték fel magukból:
„Politikai hisztéria zajlik a Városliget körül. Az ellenzék csak balhézni tud, de építeni nem. Ha a baloldalon múlik, akkor Budapesten semmilyen fejlesztés és felújítás nem történt volna az elmúlt években: kormányzásuk alatt hagyták lepusztulni a Városligetet és a főváros más természeti, építészeti értékeit is. A Városliget szebb, zöldebb, fásabb lesz – a főváros legszebb parkjává válik.”
Figyelj Fidesz, ha már veled kell beszélgetnem!
A Városligetben – kurvára koncentrálj! – MAGYAR ÁLLAMPOLGÁROK vannak. Nem az ellenzék, nem is ellenség hanem ennek az országnak a polgárai, akik élnek azzal a jogukkal, hogy tiltakozzanak a faszságaitok ellen. Tudod, hülyegyerek? Magyar állampolgárok. Olyanok, akiknek az adójából ti dőzsöltök, akik a seggetek alá tolják a luxusautót, akik fizetik a luxuskurváitokat és akik annyi fizetést biztosítanak nektek, pártkatonáknak, amiből úri módon meg tudnátok élni. De nektek az sem elég, hanem folyamatosan loptok, kiraboljátok a munkaadóitokat és akkora arcotok van, hogy azt már csak egy baromira nagy szívlapáttal lehet betakarni. Ez meg is fog történni előbb, vagy utóbb.
A rohadt Városligeti rekonstrukciótok jelenleg egy kurvanagy kamu. Hol van még olyan tetvedék párt ezen a világon, amelyik megengedi magának egyrészt azt, hogy a kormány helyett pofázzon, másrészt azt, hogy ne hallgassa meg az adófizetők véleményét?
Hol vannak a Liget rekonstrukciójára vonatkozó, kész, elfogadott, megtekinthető, nyilvános tervek? Hol vannak a társadalmi viták? Mi a faszért akartok kivágni egy halom egészséges fát úgy, hogy azt sem tudja senki, mit terveztek a helyére? Ültettek csemetéket, meg tízszerannyit, mondjátok. Egyrészt ki a tököm hisz nektek? Másrészt tudjátok, hány év kell, ameddig egy csemete fa lesz és árnyékot ad?
Le van pukkanva a Liget? Le. De attól sem lesz jobb, ha ti letaroljátok. Az előző kormány szart rendberakni? Igen. De ti is csak pofáztok arról, hogy majd rendberakjátok. Már annyit hazudtatok, hogy azt sem hisszük el, ha köszöntök. Idióta barmok.
Budapesten emberek élnek. A ti főnökeitek. Ezek az emberek elsöprő többségben NEM AKARJÁK, hogy ti letaroljátok a Ligetet. Úgy nem, hogy tervek sincsenek és garancia sem arra, hogy azokból bármi megvalósul. Halljátok, isten barmai? Még a saját szavazóitok sem akarják, bár ez most ezredrangú kérdés, ki kire szavazott. A Liget az egész fővárosé. Minden emberé. Kurvára mindegy, kire szavazott. Nektek most nem arcoskodni kellene, nem a kopasz gorilláitokat rászabadítani magyar állampolgárokra, nem a rendőrséget odavezényelni. Jut is eszembe! Mennyire kell ahhoz fosni egy hatalommániás bűnszervezetnek, hogy hússzoros túlerőt küldjetek a Ligetvédőkre? Féltek, cuncimókus? Joggal.
Na most az lenne a kérdésem, hogy a rendőr mi a büdös úristent filmez, fotóz? A busz elejénél, az állványos géppel. A tüntetőket? A POLGÁROKAT? A munkaadóitokat? A Liget valódi tulajdonosait?
Kit akartok megfélemlíteni? A POLGÁROKAT? Menjetek ti a picsába, ahányan csak vagytok! Rohadékok!
Miért nincs annyi vér a pucátokban, hogy ti menjetek oda. Vihettek mindjárt kapát, kaszát, sarlót, lapátot is és ha elmondjátok az embereknek, hogy nem irtjátok ki az ötvenéves fákat, hanem rendbe akarjátok tenni, szerintem beállnak ingyen és önként segíteni, kiirtják a gyomot és teszik, amit csak tudnak.
De ti nem ezt akarjátok. Ti le akartok mindent dózerolni, már csak azért is, hogy megmutassátok. Hogy eszébe se juthasson senkinek szembemenni a személyiségzavaros főkolompos akaratával. Hogy a büdös parasztok, a haszonállat adófizetők nehogy kitalálják véletlenül, hogy ők győzhetnek, nekik igazuk lehet. Rá ne jöjjenek valahogy arra, amit egyébként már így is tud mindenki, aki nem a fővezér seggében habzsol: aljadék, gyáva, harácsoló kis patkányok vagytok és rohadtul szartok ti a Ligetre is, a polgárok akaratára is. Mindezt sunyi módon, az ellenzék háta mögé bújva, gyáván teszitek.
Ahogy mindig is szoktátok.
Törölt felhasználó 2016. 07. 08. 08:30
Előzmény: #37  dexter
#38
Illés: a fák védői az erkölcsi győztesek – a kopaszok agya újra eldurrant (videó)
link

Lányi András elmesélte, hogy Lázár János egy nekik írt levélben védte meg a Liget-projektet. Lányi szerint a demokratikus értékek is veszélyben vannak, mivel a kormány nem engedett beleszólást a tervekbe, viszont több százmillióért hirdetik a beruházást. Megkérdeztük Karácsony Gergely zuglói PM-es polgármestert, mit tudnak tenni, de ő Csárdi Antal fővárosi LMP-s fővárosi képviselőhöz hasonlóan arról beszélt, hogy a kormány még az önkormányzatoktól is minden beleszólást biztosító jogi lehetőséget elvett. Karácsony szerint azonban a projekt meg fog bukni.

Feltűnt Illés Zoltán is, aki kiállt a tiltakozók mellett, és azt mondta, hogy a Fideszen belül is lát ellenkezést a beruházás ellen. Illés szerint a beruházók erkölcsi nullák, és felháborodott a rendőri fellépésen.
dexter 2016. 07. 07. 20:05
Előzmény: #36  Törölt felhasználó
#37
megy a cicaharc...
Törölt felhasználó 2016. 07. 07. 19:51
#36
...lehet, hogy árt az egészségnek...!
link
Bekre_Pal
Bekre_Pal 2016. 07. 07. 17:01
Előzmény: #34  dexter
#35
Írásod a kormány célközönsége számára bonyolult. De azért +++
dexter 2016. 07. 07. 13:55
#34
a kommunista fidesz nyaloncai felköphetnek és aláálhatnak nyugodtan

"A kormány határozott lépéseket tesz azért, hogy a Magyarországon egyre inkább tapasztalható munkaerőhiány ne legyen akadálya a gazdasági növekedésnek. A rövid távú munkaerőpiaci prognózis keretében megkérdezett vállalkozások negyede jelezte, hogy bizonyos munkapozíciók betöltésekor munkaerőhiánnyal szembesül.
Ezért aztán a Munkaadók és Gyáriparosok Országos Szövetségének javaslatára igény esetén biztosítani kell a harmadik országból érkező szakképzett munkaerő hazai foglalkoztatását. Nyugi van! Ezek a bevándorlók nem azok a bevándorlók, akik elveszik a kultúránkat és a munkánkat. Misi azt mondta, hogy senkinek nem kell aggódnia, hogy emiatt elveszti az állását. Ellenben az érintett cégek januártól kedvezményeket kapnak majd például lakhatásra, szálláshelyek kialakítására fordított kiadásaikra.
A Munkaadók és Gyáriparosok Országos Szövetsége javaslatában egyebek között rövid távú célként fogalmazza meg, hogy kormányzati program szükséges a kulturálisan beilleszthető, szakképzett munkaerő; mintegy 250 ezer ember bevonására; a bérszínvonal, a reálbérek differenciált emelését pedig a vállalkozások jövedelemtermelő képességével összhangban, jogszabályi beavatkozás helyett tárgyalásos úton, illetve munkáltatói döntésekkel javasolja megoldani.
Nem tudom, ki hogy van ezzel, de nekem kettéhasadt a tudatom már kora reggel. Azt sem tudom, mi a jó szó erre az egészre, de pillanatnyilag így néz ki a helyzet: 1297 háború elől menekülő nyomorult miatt sokmilliárdos népszavazást írnak ki, miközben 250 ezer a kormány hívó szavára csak úgy jöhetne. Mert a kormány képes egyedül eldönteni ki a jó bevándorló és ki a rossz.
Kitartok amellett, hogy megpróbáljam gondolkodásra bírni a gondolkodásra nem hajlandó, kvótanépszavazásra készülődő hívőket. Az van, drága barátaim a feltétel nélküli gyűlölködésben, hogy Magyarországon tavaly 232 ezer munkanélküli magyar ember robotolt közmunka címszó alatt, annak leghalványabb reménye nélkül, hogy képes lesz valaha is kitörni ebből a helyzetből.
A dübörgő foglalkoztatási statisztika ellenére volt további 308 ezer magyar ember, aki különféle okokból egyáltalán semmilyen munkához nem jutott, azaz munkanélküliként tengette-tengeti mindennapjait. Ha el is felejtjük azokat, akik hosszú évek óta a gazdaság fekete szektorában húzzák az igát, akkor is több, mint félmillió ember lógatja a lábát az egzisztenciális szakadék szélén ülve. Ahelyett, hogy ezeknek az embereknek az át- és/vagy továbbképzésére fordított volna időt, energiát és forrásokat a kormány, most negyedmillió ember importálásában sántikál. Ezt civilizált kultúrkörökben minek hívják?
És azt a kormányt milyen jelzőkkel kell illetni, aki félmilliónál több képzett és képzetlen magyar embert üldözött el azért, hogy most harmadik országból érkező szakképzett munkaerő után biztosítson kedvezményeket a vállalkozásoknak? A nemzeti színű, Fideszre szavazó észlényeket nem zavarja, hogy a hazai munkavállalók után nem járnak ezek a kedvezmények? Aztán mégis ki fog idejönni dolgozni? Hol van az a 250 ezer ember, aki azért fogja leverni egymást a körbekerített országhatáron, hogy a jövedelme felét befizethesse a magyar államkasszába, a fennmaradó 27%-át meg ugyanoda? Nem elég nyomorúságosak a magyar bérek, az olcsó munkaerő kedvéért majd még jól alá is nyesnek?
Más: ha minden bevándorló potenciális terrorista (nem én találtam ki, meg lehet kérdezni a világítótornyokat Németh-Kósával az élen), akkor ezeket a bevándorlókat most minek fogjátok nevezni? Belátom, nem lehet egyszerű az állampárt hithű követőjének lenni manapság, egyszerre köpködni és simogatni, elüldözni és megpróbálni idecsalogatni. Nem baj, hogy erről nem kérdeznek meg benneteket, drága barátaim a feltétel nélküli Orbán-imádatban? Ha 1297-ről igen, több tízezerről, vagy 250 ezerről miért nem szavazhattok?
Az eszetekbe jutott már, hogy ehelyett a fölösleges és nagyon drága kvótanépszavazási álhisztéria helyett a kormányotok és külön Orbán Viktor foglalkozhatnának azzal is, hogy megbecsüljenek, hogy normális béreket biztosító, működő gazdaságot varázsoljanak ide ebbe a Tündérországba? Vagy nektek jó így is? Ti nem látjátok, hogy szépen lassan lecserélnek benneteket? Több százezer magyar már elmenekült oda, ahol megbecsülik. Ide meg az jön, akit ők akarnak, ha éppen az felel meg a pillanatnyi érdekeiknek.
Azt hiszem, titeket nagyon átvertek, barátaim a vakhitben! Igaz, mindenki mást is, de ők legalább (nem vigasz) tudnak róla. Miközben 1297 ember miatt milliárdokat költenek el a pénzetekből, hogy gyűlölködjetek és ne figyeljetek a valóban fontos kérdésekre, ők tízzser annyi gazdasági bevándorlót már jó pénzért betelepítettek Magyarországra. Érdekes, arról sem kérdeztek meg benneteket. Hogy szeretnétek átvilágítatlan kínai, orosz, pakisztáni, iráni, szír, ukrán, török, libanoni, iraki, egyiptomi, kazah, tunéziai, jordán, azerbajdzsáni, palesztin, szaúdi, líbiai, üzbég, vietnámi, algériai, jemeni, afgán, amerikai, marokkói, belizei, dél-afrikai, gaboni, indiai és nigériai emberekkel együttélni.
Ha most sem látjátok, hogy idióta barmoknak néznek benneteket, akkor már soha nem fogjátok. Hogy lehet szabadságharcolni éveken át, lehet visszamenőleges hatállyal törvénykezni, ki lehet túrni mindenhonnan a hozzáértőket és tönkre lehet tenni teljes ágazatokat a barátok, seggnyalók kedvéért, meg lehet fogni az összes közbeszerzést és talicskával kihordani a pénzt az országból, de akkor ez lesz. Pontosabban ez van. Idióta kalandorok nyomogatják a gombokat, akiknek halvány fogalmuk nincs a működő, fenntartható gazdaságról, akik hat éve kormányzás helyett kommunikálnak, kampányolnak, uszítanak, akik mondtak már mindent és mindennek az ellenkezőjét is.
Most éppen az ellenkezője van mindennek. Most jöhetnek a bevándorlók. Nem azért, mert minden magyarnak van munkája, nem azért, mert emberhez méltó fizetésből meg tudnak élni, hanem azért, mert elfogytak a szakemberek. Nem ezer, nem 2000. Több százezer. Ezért a közmunkások országa, ahol 4 millió bennszülött a szegénység határán egyenúlyoz, negyed millió gazdasági bevándorló befogadására készül úgy, hogy októberben népszavaz 1300 háború elől menekülő szerencsétlen befogadásának elutasításáról. Ennek az országnak tényleg nincs szüksége ellenségekre. És ez független attól, hogy egyébként a kutya nem akar idejönni dolgozni és hogy a valós szám 10-20-80 ezer, vagy 250 ezer."

link
dexter 2016. 07. 07. 13:54
Előzmény: #31  _pampa
#33
ja értem, ha a választópolgár él a jogával, akkor az erőszak

te annyira hülye vagy, hogy a változatos magyar nyelvben nincs rá szó
Törölt felhasználó 2016. 07. 07. 13:51
Előzmény: #29  dexter
#32
1365 gyerek napi ételadománya gyűlt össze 3 nap alatt
2016. július 07. - 13:03 BUDAPEST

Budapest Bike Maffia - Cofidis adománygyűjtő kerékpárverseny a Szabadság téren

Hazai felmérésekből kiderült, hogy 36–54.000 tehető a gyerekek száma, akik számára a napi háromszori étkezés nem biztosított Magyarországon.!!!!!!!!!!

A hátrányos helyzetű gyermekek alultápláltsága mögött elégtelen mennyiségű és kedvezőtlen minőségi összetételű étkezés áll. A közétkeztetés biztosítása az iskolai időszakban is kiemelt jelentőségű, de a nyári szünetek idején különösen fontos, hisz ebben az időszakban megszűnik.
A gyermekéhezés problémájának enyhítésérea Budapest Bike Maffia és a Cofidis Magyarország összefogott és 1365 gyerek napi étkezését fedező, azaz közel 4000 adag adományt gyűjtött összejúlius 4-6 között Budapesten, a Szabadság téren a közösen szervezett „Tekerj, hogy segíthess!”biciklisverseny keretében.ATour de France kerékpárverseny ideje alatt zajló program a társadalmi felelősségvállalás jegyében azzal a céllal, hogy a rászoruló gyerekeknek ételadományt gyűjtsön.A helyszínen felállított sátorban görgőkre szerelt bicikliken lehetett megmérkőzni egymással és letekerni egy 1 km-es versenytávot, amely három gyerek egy teljes napi étkezését fedezte.
A kerékpárversenyen a civil érdeklődők nemcsak egymással versenyezhettek, hanem hírességekkel is megmérkőzhettek, ugyanis a három nap alatt Hajós András, Puskás Péter és Magyar Bálint is kilátogatott a programra büszkén letekerve az 1 km-es távot.„Nagyon szimpatikus, hogy vannak olyan vállalatok, akik az közvetlen adományozás mellett ez egészséges életmódra,, városi biciklizésre, környezettudatosságra és a közös társadalmi felelősségvállalásra is felhívják a figyelmet.”–mondtaHajós András, énekes és humorista.
A Cofidis Magyarország a kerékpározás elkötelezett híveként célul tűzi ki egy bringás aktivitás szervezését és szponzorációs támogatását. A pénzintézet idén büszkén állt a Budapest Bike Maffia mellé, ahol fiatal kerékpárosok innovatív módon végesnek közvetlen segítő munkátaz arra rászorulóknak. Az önkéntességet adománygyűjtéssel és kerékpározással kombinálják és az adományok kiszállítását is biciklivel végzik. Legalább 3000 gyerek ellátását fedezi a rendezvény során összegyűlt adomány, ám ezen felül az egyesület vállalta a gyerekek táboroztatását és számukra biciklitúra szervezését is.
„Számunkra rendkívül fontos a társadalmi felelősségvállalás, és nemzetközi szinten elkötelezett támogatói vagyunk a kerékpáros kultúrának. A Budapest Bike Maffia tevékenysége rendkívül izgalmas és tiszteletreméltó volt számunkra, ezért is döntöttünk úgy, hogy több fronton is együttműködést kezdeményezünk. A Tekerj, hogy segíthess! közös kampányunkkal elsősorban szerettük volna felhívni a figyelmet a gyermekéhezés problémájára, valamint népszerűsíteni a hazai kerékpárkultúrát.”- mondta el Holló Bence, a Cofidis Magyarországi Fióktelepének vezérigazgatója.
A pénzintézet az adománygyűjtő program közös szervezésén túl 10 darab Strike Bike kerékpárt is átadott az egyesületnek az esemény nyitónapján. Ezeket az igényes, megbízható, kézzel épített bicikliket a BBM aktivistái fogják használni önkéntes tevékenységük alatt.Az idén kötött partnerség jegyében a két szervezet a jövőben további közös megmozdulásokat tervez,melyben hangsúlyos szerepet fog kapni mind a társadalmi támogatás, mind a civil együttműködés.
_pampa 2016. 07. 07. 13:45
Előzmény: #29  dexter
#31
Ismert személyek az átépítés ellen

Több közismert személy is felszólalt a Városliget átépítése elleni ma esti demonstráción. A Kossuth- és Liszt-díjas énekes Bródy János és Puzsér Róbert mellett Lányi András író, illetve Tamás Gáspár Miklós közíró is csatlakozott a ligetvédőkhöz. A tüntetésen kisebb balhé is volt, a rendőröknek kellett sorfalat állniuk a park beépítése ellen tüntetők és a biztonsági cég emberei között."
Törölt felhasználó 2016. 07. 07. 13:35
Előzmény: #29  dexter
#30
Aki valaha is járt a Hungexpo-telken, el sem hiszi, hogy a rendőrség ekkora kommunista hazugsággal próbálkozott
link
ugye ugye kedves kiszesek és mszmp-sek - vagyis fideszesek
dexter 2016. 07. 07. 13:26
Előzmény: #28  _pampa
#29
milyen erőszakot is?
_pampa 2016. 07. 07. 12:51
Előzmény: #27  Törölt felhasználó
#28
bocsi, de ők alkalmaztak ERŐSZAKOT! :(

jön a liberális propaganda egyből....
Törölt felhasználó 2016. 07. 07. 12:41
Előzmény: #26  dexter
#27
és be is indult a szokásos lejárató kampány a ligetesek ellen
link

ha a erőszak nem segít, jön a komcsi propaganda
dexter 2016. 07. 07. 12:37
Előzmény: #25  Törölt felhasználó
#26
kopaszok - a fidesz magánhadserege
jól illik rájuk a köv. leírás:
a fidesz magyarországi kommunista pártállami diktatúra részben titkosan tevékenykedő államvédelmi szervezete

ja, a fenti leírást az 50-es években tevékenykedő ÁVH wikipédia oldaláról van, de egy az egyben illik a mai fidesz "nemzeti konzultációs" csapatára
Törölt felhasználó 2016. 07. 07. 12:25
Előzmény: #24  dexter
#25
Kerületi DK-s politikust is elvittek a rendőrök a Ligetből

A Demokratikus Koalíció csütörtöki közleménye szerint a párt XIII. kerületi elnökségi tagját, Ránki Lantos Júliát elvitték a rendőrök a városligeti összetűzés során. A DK arról számolt be, hogy Ránki Lantos Júliát rabomobilba ültették, beszállították a XVI. kerületi kapitányságra, ahol ruházatát átkutatták, majd nyolc órát töltött egyedül egy zárkában.

Állítólag azzal követett el szabálysértést, hogy a bejelentett tüntetés helyszínéről rendőri felszólítás ellenére sem távozott. Végül kapott egy papírt, hogy 75 ezer forintra büntették. Ránki Lantos Júlia ezt az összeget nem akarja kifizetni, a büntetést közmunkával fogja kiegyenlíteni.

tegnap kopaszok verték a tiltakozó magyar embereket!!!
dexter 2016. 07. 06. 23:01
#24
upgrayeddAKS
upgrayeddAKS 2016. 07. 06. 17:34
Előzmény: #22  Törölt felhasználó
#23
Az in-kal-os kiscsaj nagyon fenyegetően néz a maga 45 kilójával :)
Biztos azért az ő fotója az utolsó a sorban, mert többet már nem tudott "lőni" a fotós :)
("lőni", etc. - pun intended) :)
Törölt felhasználó 2016. 07. 06. 17:26
Előzmény: #21  Törölt felhasználó
#22
ez is Magyarország!!!

Így néz ki Pesti Srácok Emlékmű nevű, 1956-ra emlékező helyszín a Balaton Soundon

Ez a gyönyörűség épült abból a 300 millió forintból, amit az 1956-os Emlékbizottság adott a Szigetnek. Botos Tamás fotói.
link

Törölt felhasználó 2016. 07. 06. 15:39
Előzmény: #20  _pampa
#21
Nem te voltál abban az utcában a postás véletlenül?... hát akkor ki is a hibás? )))

Topik gazda

zugnezeg
1 1 1

aktív fórumozók


friss hírek További hírek

 • BÉT
 • Indexek
 • Deviza
   • Forgalom
   • Nyertesek
   • Vesztesek