A Bszomfalvi sötétséget tőled idéztem! Ne csodálkozz, ha a baromságodat méltóképpen fogadom! Hozzál olyan embert, aki ilyen Bfalvi sötétségre igent mond, amiket elfelejtesz visszaidézni! Az ellenzék okoshülyéinek helyet adnak, a propagandájukon keresztül felismerhetők.
Szerintem a gyerekeket kérdezd és ne a Pisa-teszteket szajkózzad! Nem minden gyereknek adatott meg, hogy drága fővárosi szegregált iskolákban okosodjanak. Ahol egy tanárra 8-10 diák jut! Bakonycsernyén meg 32!
Ne foglalkozz vele! Nekem már az elég, hogy felcseszte az agyát, mert sikerült egy kicsit kiemelni a baszomfalvai sötétségből..., talán. Olvastál már tőle valamit ami nem a hozzászólót vagy a hozzászólást fikázza, "okoshülyézi"?
Nálad bizony semmi sem lehetetlen! Megszoktuk, hogy egy mondatban vagy csak elérhető! Kérdéseket nem látod, nem olvasod! Sem érdemi hozzászólás sem objektív példa, csak országrombolás az az egy aktuális mondatod is! Figyelek!
Vidd magaddal Klagenfurtba G néni-bácsit Bszomfalváról! De kimehetsz a Zrinyui utcába is, ha klagenfurti élményben akarsz részesülni! Nem kell a külföldi példa van itthon is elegendő! De nem is ezzel van a baj, ha nem attól, hogy az óóórrrbááán felbsza az emberek agyát és azok attól csak külföldön érzik jól magukat! Na ott kell keresni az ilyen világlátott embereket! Mehetnél Borsodba, Baranyába, hogy megtapasztalhassad, hogy a jólétünknek milyen káros következményei vannak!
"Mondtam neki, [a 24 éves osztrák céges recepciós hölgynek], hogy a mi PRIME
miniszterünk az a zseni, aki adott a nyugdíjasoknak kemény 40 eurót,
mert jobban teljesítünk gazdaságilag, meg a számok is úgy álltak. Erre
úgy elkezdett nevetni, hogy konkrétan ki kellett mennie a friss
levegőre. Szerintem azt hitte, valami stand-up os csávó vagyok, és tudom
még fokozni a hangulatot. Hát nem, baszod. Ez az igazság.
Megkérdeztem tőle, mennyi a
minimálbér mostanság a Monarchia maradványain. Azt mondta, 1500 euró/hó,
a munkanélküli segély pedig 1200 euró havonta, de az nagyon kevés. A
picsába, akkor mi életművészek vagyunk... (egy jobb képességű orvos, aki – mint kiderült – náluk úgy 5-8 ezer euró között visz haza havonta).
És
ne higgye senki, hogy nem tudnak rólunk, hogy nincsenek tisztában
azzal, ami itt megy, mert de. Tudják, látják, csak nem értik. Mert ez
legfeljebb azoknak felfoghatatlan, akik olyannyira messze vannak innen,
hogy el sem tudják képzelni, milyen ebben a szarban vegetálni. Mi
lettünk az európai Észak-Koreai Népköztársaság. Főleg most, hogy már a
külföldi tudósítókat is cenzúrázzák. Na
szóval, ez van. Este kisétáltunk a belvárosba. Hanyatlik ez a kurva
Nyugat, ellepték a migránsok, mindenütt zombik, halál és kupleráj. Ott
álltam Klagenfurtban az adventi vásáron, mindenki mosolygott, rend és
tisztaság mindenfele, a kávézók tele, baráti kacaj, elment mellettem egy
színesbőrű társaság, németül beszéltek, és faszkivan, nem tudtam
örülni. Két teljesen különböző világ, ugyanúgy, ahogy évtizedek óta van:
egyfelől az oly régóta vágyott nyugati (európai!) életszínvonal és a
mienk: a széthazudott, hamis, csóró, ki ha én nem, buta,
pökhendi felsőbbrendűség. Meg G néni-bácsi Baszomfalván, aki azt hiszi,
csak az a menő, ami az ezeréves falujába beszűrődik a való világból."(Vogronics András - szalonna)
Ez is Magyarország...