GBP/JPY shortot indítottam. Szerintem érdemes most, SL 185.45 TP nyitott.
Törölt felhasználó2014. 11. 27. 11:42
Előzmény:
törölt hozzászólás
A finn jegybank által szervezett helsinki szemináriumon fog beszélni az EU gazdasági kilátásairól. Nem hinném h. pont ezt a helyszínt fogja felhasználni az államktv. vásárlás bejelentésére, bár tőle ez is simán kitelik. ;-)
Az egyik beosztottja egyébként tegnap már megpendítette h. 2015 elején indulhatnak a ktv. vásárlások, egyből be is szakadtak az euro-tagországok hozamai..)
Sziasztok, igazabol tegnap a szep harom impulzusos emelkedes ota nem sok minden tortent. En most korrekciot varnek, ehhez fibok nalam: 1,2466; 1,2445; 1,2425
Legnagyobb valoszinuseget az 1,2445nek adnek (az impulzusok 50%ig korrigaltak, ezt varnam a "nagy" hullamtol is).
A korrekcio utani 3as hullam 1.261xig mehetne, ennek a max fiboja 1,271x lenne.
hello. én is befizettem anno a fiókban a dollár-összeget. Pont egy hét múlva ért ki az összeg az fx-számlára. Mondták, hogy mivel délután fizettem be, eleve másnap indult csak az utalás.
Azt is mondták utána, hogy ha másik randomos számláról indítod, vagy bankkártyáról, akkor jóval gyorsabb, mint ez a RAfis megoldás.
be is tudok fizetni a raiffeisennel ha jol lattam... feltelezem az hamarabb megjelenik.
tudod az nem gond ha elindul egy folyamat, es tudom hogy x ideig tart. az idegesit amikor nem tudom mi a helyzet es mindenki csak szettarja a karjat... as usual in hungary...
a beallitasoknak nekem nincs ilyen. kulon van szerzodesek menu, ott elfogadtam, de level nem jott. en is igy ertettem ahogy te irod, csak eppen nincs ilyen opcio
beallitasokban kipipalod az fx keretszerzodest es automatikusan kuldik az eur, usd szamla azonositot emailbe es sms be a kezdeti jelszot, mt4 be atirod es kesz, es a mobilos feluletuk is nagyon jo, ugyanaz mint fxcm nek. en csak androidon tolom
EUR/USD