Korai, de lehetséges, jelenleg picit erőltetve tekinthető késznek a július végétől formálódó alakzat, amit a mai aljtól látunk formálódni, most még lehet új alj előtti félkész felfelé korrekció SubMinuette szinten.
Hullámos alapon 1.10 impulzív ötös szerkezetű törése az első szükséges feltétel a long fordulat kialakulásához.
Nem maradsz le semmiről, ha menni fog, lesz lehetőség a belépésre.
Ennyi erővel bármelyikünk ott lehetne és mondhatná az ilyen okosságokat:
"...Mai megítélésem szerint az amerikai gazdaság készen áll és ezért a szeptember megfelelő idő lehet a változásra ..."
"....Nem gondolom, hogy nagy hiba lenne, ha kicsit tovább várnánk....." link
Kicsimókus objektív. Csak számokból áll. Perkettő, középérték, 9, 26, 52, előre-, hátratolás...stb.
A következetesség és a nyereségesség valóban nem szinonim kifejezések, de ok-okozati összefüggés konstellációban értelmezhetőek.
Minőségbiztosítási rsz nélkül is lehet minőségi egy termék. Pl a sógór-koma-baráti körben devizaként forgó házi pálinkák, vagy disznótoros kostolók. Jó dolog az az ISO9001, de nem mindenható. A magyar uborka is úgy görbül, ahogyan akar...
:)
"...Kicsimókus (IKH) része a rendszeremnek. Lényeges, hogy mit mond..."
Khmmm... kiszámítható kimenethez csak objektív, "fekete/fehér" mérhető elemei lehetnek a rendszerednek, az egyetlen szubjektív elem csak Te magad lehetsz ebben. Ha ez sérül, valójában nincs még következetesen működő rendszer (a következetes nem szinonimája a nyereségesnek, olyan ez mint az ISO9001 ;-)).
Akkor segítek időt spórolni: szinte biztos, hogy nem kell Neked EWT szemüveg. Szisztéma kell, saját. Utána már nem fog érdekelni, hogy kicsimókus vagy vadi mit mond, csak az, hogy a szisztémád szerint mi a dolgod.
- Az időtávot kifényesítetted az elmémben. Azonban így várakozásod nagyjából egybeesik w1 kicsimókussal...
- Szemüveg kérdés alakul. Elővettem a hegesztőszemümet. Ha ehhez hozzáúcsityjázok, akkor esetleg majd egyszer hullámokat láthatok. De nem biztos, hogy kell ez nekem. Hiszen Te is lebeszélsz minket róla...
:)
Teljes félreértésben vagy, amiről én beszélek az többhetes táv, a következő pár nap csak a hozzá tartozó long set-up kialakulásáról szól. A chartom önmagáért beszél, de kell hozzá az EWT szemüveg.
a Szarvasvadász által írt néhány nap nekem pont elég lesz, ha benne vagyok jó irányban. :)
dollár egyéb kereszteket nézem USD/JPY nem különösebben indult meg dollár erősödéstől(eddig), AUD pl pedig pont szépen feljött napos ereszkedő felső trendvonal tesztelésére, ahonnan lefordult, de eddig nem nagy lendülettel, GBP sávozik tovább...
igazad van. 2-3 hétig most nem nagyon tudom figyelni napközben, ezért shortokat zártam, longokat nyitottam 1.0858-nál épp az imént.
sl: 1.0650 tp: 1.1523... BE-be húzás 1.1138 vagy afölötti órás záró esetén.
adjunk egy esélyt a longnak :), bár ha most letöri az ereszkedő hsz-szerűség nyakvonalát 1.080x-nél akkor nyilván te is látod h. annak a célára a korábbi alj volna 1.0450 körül.
EUR/USD