Nagyon szép szabályosan mozog tiszta jelek,tiszta irány,gondolom ez a havi zárás miatt van,most,hogy a hetes szintet letudta és havi zárás lesz,értelemszerűen a havi szint alázárás lehet érdekes
Jó lehet. A pénteki felkör inkább lehetett profit realizálás eredménye mint valami forduló, legalább is nem lett impulzív és a fontosabb kezdő szinteket se érte el. Azt gondolotam, h egy ending diagonalban voltunk/vagyunk(esőék formáció), ami a végét jelzi a mostani short körnek, de most úgy tűnik még nincs vége és egy lefelé kör hiányzik. A dolog pikantériája, h egy olyan szint, terendvonal közelében vagyunk, melynek törése(H4, napos alázárás esetén) felülírhatja ezt(a nagy kép esőék formációból egy szépe esőtrendcsatorna lehet naposon, hetesen és szépen lezughat Macron résig és az 1.14 és ehhez hasonló szintek egzotikum számba mennének egy darabig. Ahogy az időben haladunk előre 1.09 alatti szint is elképzelhető a múlt évi trendvonal törése nélkül, mondjuk egy alászúrás H1-n 1.0890-ig már belefér a héten. Továbbra is azt gondolom, ha a trendvonal törésvel érjük el az 1.0850-öt akkor az 1.14 és a fölé kalandozás lehetősége elesik jó időre. 1.1026 fölé zárás H4 jelezheti, h egy komolyabb felkör van kialakulóban, de akkor még ott a 1.1065-80 sáv+ utolsó csúcsról ereszkedő felső trendvonal ahonnan még fordulhat. Ennek törésvel 1.1110 fölötti impulzív mozgás jelezheti, akkor valami lehet 1.12 szintre is. Lefelé rém egyszerű. 1.09 szint alár zárás H4. Bár Elliot bácsi szerint és más kalkulációk szerint utána jöhet egy sáv amiben fordulhat, de szkeptikus vagyok szerintem gyorsan meg lenne az 1.0850-1.0820....
EUR/USD