dollár indexnél már tegnap erős long jel volt hetesen amiben benne volt az új hetes csúcs lehetősége 98-100 környéke. benne van a pakliban,hogy ezt a lehetőséget védi a hét utolsó napján is,így nem lesz korrekció ma csak a jövő héten egy kicsi. mindenesetre ha lesz ma korrekció akkor 1.132 környékéről 13 ig fordulnia kellene
Alapvetően nem haladunk rossz irányba long ügyileg, vannak bizonyos jelek a váltásra, de még azért - nyilván - nem teljes a kép. Még simán benne van hogy a túladottságát akarta kiküszöbölni :) kiváncsi vagyok, milyen lesz a napos gyertya. 2 feltételezésem van: 1) csökkenő 3szög, alsó trendvonal a januári 2 alj, felső trendvonal a 2 januári csúcs. Ha ez áll, akkor kb (telefon) max. 1.127x a vége, és ott megfordul 2) sima 3szög, alsó trendvonal a novemberi alj és az előző alj, felső trendvonal a szeptemberi csúcs és a januári csúcs. Ebben az esetben max. 1.1310 környékén fordul. (A legutóbbi csúcs fordulása is pont bele illett a képbe) Az irányváltást a szintén naposra behúzott ABCD fibó alátámasztja, per pillanat ennek a 0.382 - 0.500 szintje közt járunk.
Nem tettem stopot....Ha gáz van lezárom kézzel....Mivel eladás,nincs költségem,még ha egy kicsit be is ragad...Én úgy számolom,hogy a héten már 1.13 és 1.1372 között fog mozogni....Egy adott jó pillanatban majd lezárom....
EUR/USD