Egyenlőre én is úgy látom hogy H1-en masszívan short, H4-en kell még ez a gyertya, de várhatóan ide is át fog jönni. Hely van lefelé, minimum az a 30-40 pip. Egyértelműen a funda áll pillanatnyilag - szerintem - a "dollár erőben", azaz a plusszos sw. Elkezdtem nézegetni az USDCAD-ot :) Egész jó keresztnek tűnik :)
Hmmm... ez érdekes lett.Tovább ment meg nem is.Nem beszakadt "csak" ment még 12-13 pipet a napi minimumhoz képest.picinykét korrigált felfelé de gyakorlatilag volumen nélküli kereskedés van. Napos zárás kíváncsi vagyok hol lesz.Azt hiszem mivel az EU/USA adatok vegyesek/rosszak lettek egymás hatását kioltották így némileg árulkodó, h technikai alapon mit gondol a piac éppen. Indikátorok---hát---van bullish divergencia H1-n is, de látszik trend van, így nem nagyon zavarja az árfolyamot.Gyertya formáció is nagyon short "gyönyörű" H4 gyertyával és valami kis piszokkal mellette.1.1410-1.1370 közötti sávban van esélye fordulni más nem egy korrekció végett vagy ne talántán egy újabb tesztre 1.1485-n. Első körben ehhez 1.1440 (eddigi esés 38-asfiboja kb most itt húzodik) fölé kellene zárni aztán...de felesleges belemmeni, mert ez nem az alja. Lefelé, ha 1.1370 alá célzunk(1.13xx) akkor kell bele némi felfelé kör is előtte(1.1425?)... Nem most várnám az 1.1216-20 megkísértését.De mit várok és lesz az két különböző dolog.
délelőtt bukott óráson a long,majd du-tán 4 óráson és utoljára 8 óráson,pontos mint a svájci óra :) A 17 előtti felhúzás ezért jó lett volna short beszállóra,ma azért a fonttal jobb volt kereskedni
Ha valahol itt zár a H4 gyertya (1.140x) akkor - nálam - átmegy H4-re is a short. Nem tudom, átverekszi-e magát az árfolyam az 1.13xx tartományon, de benne van a pakliba. De ez csak szubjektív, az én olvasatomban. Vadásztól kellene megtudakolnunk, hogy hol is vagyunk a nagy térképen, illetve hogy jó-e az a gondolat, hogy egy ED-be, mert ha igen, akkor egy nagyobb le is benne lehet...
EUR-GBP long legalább szépen hozott a konyhára :)GBP-USD sem lett volna rossz EUR-USD nél írtam,hogy 17 előtt nem igen lehet long ,ez is bejött, az,hogy nem megy ma 1.14 alá az azért még nem biztos,mindenesetre egy órás támasz van ott ami foghatná,de dollár indexnél felfele még jócskán van tér,órás ellenállás szintig.
EUR/USD