A legfontosabb: moderált topik; a trollkodós, témához nem kötödő hozzászólások törölve lesznek!
Elsősorban az EURHUF a téma, de bármilyen forintbefektetés, pl. állampapír is lehet téma! Minden, amin tudunk pénzt keresni. :)
Mivel van jónéhány hozzáértő a témában (az EUR/HUF topikban ez ki is tűnt), remélem sok hasznos dolgot össze tudunk hozni itt.
Tudom, hogy a politika is része a forintnak, de csak annyit politizáljunk, ami a forint jövőbeli mozgását meghatározhatja!
Az infláció szempontjából nemcsak az árfolyam az izgalmas, hanem hogy van-e vásárlás. Nem az lesz az autókereskedő baja hogy +20 vagy 25% az új autó ára, hanem hogy 1 darabot se vesz senki
Holdblogot érdemes elolvasni a PMAProl. Ma voltam egy rendezvényükön, ahol elég érdekes fejtegetések is elhangzottak. Nem értek talán mindenben egyet, de diverzifikálni, diverzifikálni, minden szinten és földrajzilag is. Ez volt a fő üzenet..Aki ismeri őket, az tudja, hogy ez mit jelent. Aki nem nézzen utána.
Én is azt akartam kérdezni, hogy ezt a 365-ös szintet mikorra várjátok? Arra leszek kíváncsi, hogy mennyi ideig tud ebben a mostani sávban mozogni, stagnálni a forint, mielőtt romlásnak indul.
Köszönöm válaszod! Mikorra prognosztizálod az időpontot, mikor mehet 365 alá ? Nyár közepe ? https://invst.ly/1063h8 Esetleg küldhetnél az elképzelésedről egy chartot. Illetve akkor ha jól értem te sem vársz hirtelen drága eurót, tehát a felkörben nem ugrás szerű emelkedés jön ?
368 megvolt : ) Nem gondoltam volna. A 17% valahogy még mindig nagyon erős ha nem társul hozzá jelentős valuta leértékelődés. A nagy piros gyertyákból ítélve már nem 370 csak 375-re próbálták vissza vissza hozni sok enterrel.. Mit láttok, mi most az irány ? Oldalazunk 375-380 környékén kicsit (turizmus + olcsó energia árak tartják), majd nyár végén fel ?https://invst.ly/105vvk . Mellesleg
(szerintem) nem tehetik meg hogy elengedik a forintot. Ennek oka hogy
magával húzza az inflát megint fölfelé. Amit el tudok képzelni hogy
esetleg nagyon max 405-ig felengedik az árfolyamot majd, de fölötte bukó
a szitu mert megint emelkedni fog az infla hiába a bázis hatás.
Boltokban még talán emelkednek, vagy akciók miatt talán már stagnálnak
az árak, de ez kevés lehet egy újabb árfolyam megugrás esetén. Ami fontosabb az importált energia viszont jelenleg nagyon aljat fogott, innen szerintem annak is fordulnia kéne => ha energia árak + árfolyam is fordul akkor infla nem fog megmaradni..... Remélem tévedek.
Lehet rárúgja az ajtót Marcikára és megmondja, hogy jóvan úgyis te leszel az utód akkor takarítsd a szart :D Tökéletes karakter gyilkossági alap lenne, utána elmenne a hátulkötözős kabátban egy kicsit pihenni. Szerintem rászólta, hogy meg ne merjen még egyszer úgy szólalni mert baj lesz..
Igen 14, 15 kor meg megosztják mit vizionáltak. (beszéd) Halkan jegyzem meg, úgy látszik, hogy EKB tovább emel, nő Eun belül is a feszültség, illetve USA adósságplafonja is adhat még lökést
EURHUF és minden más
Elsősorban az EURHUF a téma, de bármilyen forintbefektetés, pl. állampapír is lehet téma! Minden, amin tudunk pénzt keresni. :)
Mivel van jónéhány hozzáértő a témában (az EUR/HUF topikban ez ki is tűnt), remélem sok hasznos dolgot össze tudunk hozni itt.
Tudom, hogy a politika is része a forintnak, de csak annyit politizáljunk, ami a forint jövőbeli mozgását meghatározhatja!