Szóval: altcoin-ok. (Lassan érdekesebb téma lesz, mint maga a Bitcoin.) :) Van is egy konkrét kérdésem... ismeritek-e ill. használtátok-e már ezt a walletet?
Bocs, efelett elsiklottam. Én is csak tanulom még. Google a barátod: cold storage, cold wallet, offline storage. .. ilyenekre keress. De YouTube is sok videót tartalmaz már a témában .
Nekem csak a fundingban látszik a pénz, lehet beérkezett de mégnem hagyták jóvá :/ azt nézd meg légyszi nekem, hogy neked is "success" állapotban van a beutalt összeg vagy mondjuk van confirmed és akkor várnom kell amíg aktiválják az egyeblegemen. Köszi
Ha nem tölti be a BETA-t elsőre frissits rá !! Nekem se mindig jön be elsőre.. Levan terhelve az összes kripto tőzsde.. Egyenleget mutatja az "Overview"-ben is... Nézz jól körbe az oldalon ott van minden !
Sziasztok! Valaki használ krakent? Tier 2 pipa Beutalás pipa, látszik az utalás "succes" az állapota. Mégsem tudom venni ssmmit. :/ összegek stimmelnek..latszolag minden frankó, dr valahogy mégsd megy.... Oké ezt igy nem könnyű megmondani, de hátha valaki tud segíteni. Köszi
Ethereum, Ripple, Dash, etc.
https://www.myetherwallet.com/