Ezért szálltam ki szerintem sok embernek itt 1 ftja sincs de képes nekem napokon keresztül olyanokat írni amit már a pénz se kompenzál, inkább dolgozom, és csak akkor veszek ha nagyon megéri, nagyon sokk simlis van itt óvakodj tőlük.
nem hiszem el ,hogy eladtad ezért a beírásokért nem létezik hogy eladás mellett döntöttél, egyébként finoman szólva vannak furcsa emberek - nem csak a politikában - a fórumon is
Tényleg? Mert nem jön ma HÍR???? És nem lesz 500??? Vagy mégis? Csak nélküled? Szánalmas vagy! Ja, és gondolom, azért esett ma, mert te kiszálltál, és valaki bepánikolt, hogy uramisten, mi lesz most az EST Médiával nélküled? Kezeltesd magad szerintem! Furcsa mérnök lehetsz, ha egész nap ráérsz ide írogatni a hülyeségeidet! Nem irigylem a munkaadódat.
Ja persze. Nem hazudtal. Beirtad hogy infod van 90%os hogy ma bejelentés a tulajrol vagy holnap füge. Tuti hír és 500. De te kiszalltal bosszúból a nagy sztori előtt. Ez két egymásnak ellentmondó állítás amiből minimum az egyik hazugság szóval szerintem hazudtal mindenképpen :)
Pedig nem hazudtam! dühös voltam eladtam jól tetem, énekelje fel a sétálós, én vittem a hátamon a papírt és engem rugdostak! már eset is, a többit nem írom azt tudod magadtól, nem is veszek semmit kerülni fogom 1 darabig a tőzsdét, mérnök vagyok megélek a munkámból, Csak a barátoknak írom eladtam!
És most azt várod, hogy kiszálltál és pánik lesz??? Hehehe, hát önbizalmad legalább van, ha már gerincből nem sok jutott... Tudod ki veszi be ezt a szöveget? Ha megelégeled, amit mások irkálnak, akkor tudod mit csinálsz? Kilépsz a pf fórumról, nem olvasol és nem írsz, nem a részvényeidet adod el, aztán kezdesz egy másik fórumra írogatni. Nézz mást hülyének, ne itt az embereket.
"Lássuk mire megy majd nélkülem" .. ha most adtad el "bosszúból", akkor az összes részvény kb. 0.05-0.06%-t birtokolhattad.. komolyan úgy gondolod, hogy nélküled bármi is változni fog? Szerintem nem is volt semmilyen papírod (más sem), csak írogatsz össze-vissza.. vannak ilyen beteg emberek, akiket fura dolgok mozgatnak meg:)
ESTMÉDIA.HU
és kellő komolyságot az uraktól
(hi-hi..............:)))))))