kérdésem lenne: látom, hogy a stuttgarti tőzsdén is forog a papír. Hogy van ez ilyenkor? a külföldi tőzsdén mennyi papír forog? vagy nincs ez megbontva?
én a 69 re is emlékszem...meg a 70-re... mekkora örömködés volt... meg a 80 bár ott én eladtam de hál istennek visszavettem..meg sok minden másra korábbról is meg a szép emlékekre a nem is olyan régről... most meg tartom...bízom benne jól teszem...
Majd erre a papírra kíváncsi leszek meddig megy!!! Mindenki tartani foglya ,az jól fog kinézni. Mindenki milliómos aki anno be vásárolt. Csak kérdés ki hol fog tudni kiszállni,meg hol van az mikor azt mondja eladom,ha el fogja tudni adni. Lejtőre kíváncsi leszek!!!!
Szeretném nyugtatni, egy darabot sem adtam el! Céláram az nincs hirre várok szerintem mint sokan mások. Viszont azt meg kell mondjam, mikor 2014 ben elkezdtem napizni EST-tel ,Álmomban nem gondoltam volna mostani árfolyamra . Üdvözlöm a kitüzött célját Remélem teljesül!
van egy üveg - állítólag nagyon jófajta - dijópálinkám a szekrényben, majd ha jól kiszállok, valahogy eljuttatom neked itt aszalódik két éve a szekrényben, de én a dijót szeretem, de pályinkát nem iszom
ESTMÉDIA.HU
és kellő komolyságot az uraktól
(hi-hi..............:)))))))