Exikém! Ne csináld már. Ne legyél rosszindulatú kérlek! Inkább maradj tényszerű. Abban nem sok kivetni valót lehet találni. Úgyis fogalmazhatnék inkább legyél a józan-eszünk lelkiismerete! :)
Igen megvan még a pakkom persze :) Tudom-tudom, hogy évente kötelező, de valamiben minden cégnek más és más a pontok megfogalmazása, valamint a körítés szövege. Viszont feltűnt, hogy itt mennyire egyezik a körítés szövege is, mintha ugyanaz írta volna. De lehet, hogy csak véletlen, vagy az Ott1 lekoppintotta épp az utoljára megjelent meghívót, ami jelen esetben az EST volt :)
Amiben benne vagyok most (lehet mondani, hogy az én hibám), minden fordítva reagál, mint ahogy az azzal kapcsolatos várakozás. ezt fogadom kicsit nehezen. de ilyen ez a sport. egyébként ma a jó nagy buxindex volt!
szvsz kedvenc papirunk kezd ugy viselkedni, mint a többi papir. Ha a világon mindenütt esö van , a BUX is esik . Ha a BUX esik , akkor a legtöbb magyar papir is , elsösorban a blue-k. Ma már nem az ÉLET vagy HALÁL / copyright MANOPI / :-) a kérdés az EST-nél , mely kérdés eldölése elött "lemerevitette" az árfolyamot. Ez eldölt. Nemsokára a Cégközlöny is lehozza. SZVSZ
ESTMÉDIA.HU
és kellő komolyságot az uraktól
(hi-hi..............:)))))))