En tobbet tudok errol mint te, hisz az en tortenetem... Figyelj, konkretan olyan szavak hangzottak el, amit ide soh a nem fogok beirni.Szamomra minden kristalytiszta.
Minden tiszteletem Papáé, de elképzeltem azt amit írtál. Oltári bukó volt OPIban ma. Nem hülyeség. Végülis ML papírokban január óta brutál szivatás van!
Exikém! Gyuripapa szerintem rossz példa. Neki komoly tekintélye van a fórumon. Szerintem ő már van annyira tapasztalt, és tőkeerős, hogy néhány ezer estmédia nem mozgatja meg a számlaegyenlegét. Ha kortesbeszédet kellene Papának tartanom (persze nem vagyok méltó, hogy neki ajánlgassak bármit is) az Estről, akkor pont az előbbieket mondanám neki, azzal megspékelve, hogy az fa veszély elmúlt (egyébként ezt ő nem tudta, amikor azt írta, hogy extrém a kockázat, mások hívták fel a figyelmét, hogy közlemény volt) és az itt egy nullás cég a tőzséd, nulla tevékenységgel, k*va magas közkézzel, és a hitelezők k*rva sok új részvényével hamarosan!
...én tartottam is... de ez az én pénzem az én "mozijegyem"..., meg haszonból játszok ezt nem győzöm elégszer kihangsúlyozni... ettől más eladhatja. én legalábbis így gondolom. különben TI ott a kispapírkárosultak topikban vagy melyikben olyan okosak vagytok, hogy nekem a tizede is elég lenne annak a tudásnak és a világ leggazdagabb emberei közé tartoznék. ja és nagy ott a szerénység is! buhahaha!
ESTMÉDIA.HU
és kellő komolyságot az uraktól
(hi-hi..............:)))))))