Tényleg nem tudom mit keresel akkor itt. Ha a hitelezők vesztenek, akkor te hogyan nyerhetsz? akkor te is vesztesz, a nav is, és az összes részvényes. lost-lost helyzet alakul ki. ezt szeretnéd?
A NAV az elsők között lenne a hitelezői rangsorban egy felszámolás esetén, de tudjuk, hogy nicns egy árva cent sem a cégben, ezért egy nagy lófütty lenne csak a navé ha felszámolásba fordulna a csődeljárás.
Ex szoros kapcsolatban áll a portfolióval. Kirakni nem lehet, csak ő rakathat ki másokat. Ha sehol senki nem reagálna rá, akkor egy idő után szerintem lekopna. Ti éltetitek őt... (Engem már különösebben nem zavar - habár sok kárt tud okozni - megszoktam, számolok vele.)
A kiegyenlítés jó volt. A vagyonfelügyelői törlés nem kellett volna. Egyrészt a ráérkező kifogás miatt napok csúsznak. Másrészt a NAV feltudott készülni. Jobb lett volna, hogy ha csak egy teljesítési értesítést küldenek meg az elsőfoknak a NAV-os 0-ás kivonattal. Aztán az elsőfok az ügy összes iratával együtt dobta volna fel a másodfokra. Amúgy még az is fontos kérdés, hogy a NAV hanyadik helyen áll a hitelezői rangsorba, egy esetleges felszámolási eljárásban lesz e kielégülése. Mert, ha nem akkor csak az egyezség win-win. De ezt az okosok már biztos számolták.
ESTMÉDIA.HU
és kellő komolyságot az uraktól
(hi-hi..............:)))))))