Kérdezd Vatsont hogy téged idézzelek ő jobban ért hozzá, ezt te szoktad mondani! ezért emlékeztetlek hogy vatson azt mondta hogy ez sima ügy nem kell rajta agyalni csa vége, ezt vatson írta akkor most vatson ért hozzá vagy nem ért hozzá? te jobban értesz hozzá mint vatson? vagy most akkor kinek van igaza vatsonak vagy neked?
Nem lattad mit adtak be te sem en sem. Miert hiszed hogy van jogalapja? En azt gondolom, remelem , ures fenyegetes. Amikor tetje van, pl birosagi dontes, ott mar bukott egyet. A nav ot mar egyszer elkaszalta a torvenyszek ebben az ugyben.
Nem akarlak megbántani de ezt te is tudod hogy ez marhaság:)) hamarosan bejelentik a csa végét vagyis jogerős lesz az amit korábban döntött a BIRÓ, én ezzel már nem is foglalkozom számomra világos hogy csa vége, vagyis nem kell vele foglalkozni, én inkább máz azon agyalok hogy ki lesz a befektető? ki az aki több mint 80milliót fizetett idáig,piros vagy sárga?:))
A nav szerint szegett, nem látom hogy mit adtak be, mert nem közölték, másodsorban ott amikor a hitelezők közül kiemelve odalöktek neki lét szerintem, mert a csődegyezségben véletlen sem az volt. De maga a nav miatt is.
ESTMÉDIA.HU
és kellő komolyságot az uraktól
(hi-hi..............:)))))))