Topiknyitó: kata311 2011. 06. 21. 09:15

ESTMÉDIA.HU  

íme az új topik

és kellő komolyságot az uraktól

(hi-hi..............:)))))))
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Törölt felhasználó 2013. 06. 24. 14:47
Előzmény: #26259  Törölt felhasználó
Azért van egy másik nagy szabály is: KERÜLNI A GANÉJOKAT!!!
Törölt felhasználó 2013. 06. 24. 11:45
Előzmény: #26258  Törölt felhasználó
Ezekben az übermocskokban egyetlen nagy szabályt szabad csak szem előtt tartani
STOP LOSS
STOP LIMIT
v. ki hogy szereti nevezni.
Törölt felhasználó 2013. 06. 24. 09:51
Előzmény: #26254  novcsa
Üdvözöllek! Akkor Te valószínűleg fundamentális vagy szakmai alapon fektetted a pénzed ennek a cégnek a részvényeibe, mely rossz gondolat volt. Ebbe max speka alapon volt indokolható pénzt fektetni, de ha valaki nem ugrott ki időben - ahogyan most a részvény ára mutatja - az is hibás döntést hozott. Tévedés azt hinned, hogy csak az általad ismert 5 ember érdeke a részvény árának emelkedése. Több száz ember érdeke ez, attól függetlenül, hogy nem járnak közgyűlésre. Nem a fórumon negatívan vélekedők miatt ment le az Estmédia ára, hanem a menedzsment és mindenekelőtt Balázs Csaba döntései miatt. Ezek a dolgok tényekkel támaszthatók alá (likvidálás, hazug ígérgetés, cégek kiszervezése, beszállítók átverése, haveroknak a vagyon átjátszása, névérték mutyi stb.). Nem árt, ha szakmai vagy fundás befektetőként tisztában vagy ezekkel a dolgokkal. Ne azokat hibáztasd, akik rossz véleménnyel vannak a cégről, hanem önmagadat, aki illúziókat kerget.
evanani
evanani 2013. 06. 24. 09:22
Előzmény: #26254  novcsa
sziasztok,szia novcsa!ha megengede,leírom a véleményemet,bár nagyjából már ismert.én mint írtam korábban nem megyek el a közgyűlésre,és így is tettem.kérlek szépen ezek ha ott lettünk volna többen,akkor is azt csinálnak amit akarnak,hisz annyi "mari" nénit húznának elő a tarsolyukból amennyit csak akrnának.ők nevetnek rajtunk,kisemmiztek már több embert,nem is keveset,bohócot csináltak mindenkiből az egész szar históriájukkal,hazugságaikkal,/és itt sorolhatnám,pl.a nagy befektető GEM-azok is,hogy adhatták a nevüket ehhez az űbermocsokhoz,ja úgy,hogy ők is egy névtelen senkik/.hidd el ez így van.most,hogy te is belecsücsültél ebbe a fosfészekbe,hidd el attól még nem tudjuk,tudjátok megmenteni a papírt.vagyis a papírnak mondott szart.gondolom nézted a céget az elmúlt pár évben mekkora ámokfutást hajtott végre a béten,nem?itt már akkor elkezdődött a baj amikor,nevet,névértéket változgattattak,kérdem én miért?egy jól működő cég minek tesz ilyeneket,állandóan?hát azért mert ez egy igazi ŰBERMOCSOK.hidd el ez sajna így van.tehát mondandóm lényege,ezt mi nem tudjuk megváltoztatni...de mindezek ellenére kívánom magunknak,hogy emelkedejen a részvény ára,a cég egy szebb jövő felé meneteljen...csak sajna ebben én nem hiszek,főleg amíg ilyen dr.balázs férgek,meg pankotai patkányok irányítanak,egy mostmár kis cipész műhelyként működő semmit.és nem a gonoszság beszél belőlem,hisz nekem is van ebből,csupán ezek a száraz tények,ha elfogadod ,ha nem.
Törölt felhasználó 2013. 06. 24. 09:16
Előzmény: #26255  Armyllosz
Na, ez az alaptalan felduma...
Armyllosz 2013. 06. 24. 08:55
Előzmény: #26253  Törölt felhasználó
Csak kirázzák a kicsiket a papírjaikból, aztán nélkülük már könnyedén felhúzzák a papírt olyan magasra a kibocsátás előtt, amennyire csak nem szégyellik.
novcsa 2013. 06. 24. 01:46
Előzmény: #26250  Törölt felhasználó
Én írtam volna olyat, hogy kell venni ezt a részvényt??? Nem emlészem rá! Akkora nagy a szátok, hogy így kéne, meg úgy kéne, meg van egy pár részvényem, viszont a közgyűlésre meg sz@rtok eljönni, pedig ott kéne ezt csinálni! Nem arra már nem vagytok képesek! Tisztelet a kivételnek! Öt embert tudok felsorolni, akit érdekel ennek a sz@r részvénynek a felhúzása, aki képviselte magát. Úgyhogy jobb ha ki se nyitod a szádat! Nem tudom ki a speka közülünk! Az aki várja, hogy egy kicsit felmenjen, vagy Te, aki negatív szövegeléssel leviszed a részvény árát, hogy tudjál olcsóbban venni!!!
Törölt felhasználó 2013. 06. 21. 11:04
Előzmény: #26247  Törölt felhasználó
A kopaszt aktív spekázásba "kényszerítették" bele, brokikkal kiegészülve végigsz.pathatják most itt a jónépet.
Tán ma is ezt látjuk?
Törölt felhasználó 2013. 06. 21. 10:57
Előzmény: #26251  Törölt felhasználó
Ha egyvalaki vette az 500K-t az már több mint 2% a cégnek!
Törölt felhasználó 2013. 06. 21. 10:52
Előzmény: #26250  Törölt felhasználó
Speka!!!
Törölt felhasználó 2013. 06. 21. 10:08
Előzmény: #26248  novcsa
Nordtelekom topicba soha nem írtam, azzal a részvénnyel nem foglalkoztam. Lehet sokmindenről lemaradtam, de - mint régebben is írtam - az Estmédiáról nem lehet lemaradni. Estmédiám 20 körüli átlagon van (nem sok), azzal valóban bukóban vagyok. Jót a kopaszról és a cégéről nem tudok írni. Már 3 éve követem a cég történéseit, a rádió megvételének környékén nyertem is szépen. A cég tönkre ment. Baromi nagy a vagyonvesztése, brutál hígítás és névérték manipulációkon ment át. Fizetésképtelenek. Egy tevékenységük maradt, az ingyenes program magazin, melyben lehet hirdetni. Ősztól jön a reklám adó. Én azt gondolom, hogy nem sok remény van arra, hogy nyereséggel ki tudjon szállni, aki ebből most vásárol. Kérlek sorold fel azokat a tényeket, amely alapján úgy ítéled meg, hogy én valótlanságokat állítok és győzz meg minket, miért kell venni ezt az űbermocskot.
Törölt felhasználó 2013. 06. 21. 09:56
Előzmény: #26248  novcsa
Álmodozz tovább.
Bráner vagy sem, tökéletesen igaza van, bár én a 10 Ft-ot is sokallom...
novcsa 2013. 06. 21. 09:49
Előzmény: #26244  Törölt felhasználó
lorepapp ne foglalkozz vele! Nem hiába a nickneve bráner, úgy is viselkedik! Lemarad minden részvényről és itt nyomja a süket dumát! Ugyan ezt csinálja, a Biomedical meg a Nordtelekom topikon is! Mindenhol bukott a bráner!
Törölt felhasználó 2013. 06. 21. 09:32
Előzmény: #26246  Törölt felhasználó

nem értek egyet most Veled, mert:

megmosolygom azt, hogy ráparáztak bármire is... ugyan már miért??, mert 600 K (jelenlegi értéken 9 M ft-nyi kis részvényes megjelent a közgyűlésen és azt mondta, hogy IRGUM-BURGUM.... Minden törvényi előírást betartottak, feljelenteni nem tudod őket, akkor meg miről beszélünk... Az üzleti életben sok haragosra szert lehet tenni (ha beteszel valakinek azért, ha túl jól megy és elveszed más kenyerét azért, vagy csak egyszerűen irigyek rád...), szerinted nem szoktak már ehhez hozzá?? Lehet itt ugrálni, de ha átléped a határvonalat, te mész majd sittre, uh. jobb a törvényes oldalon maradni....
"vásárlásra kényszerítették" - hát ez megint egy jó vicc... ezzel szúrták ki a szemüket, hogy 15 napon belül vesz a kopasz cirka 300 k részvényt... nevetséges, sokan vannak itt akik több száz K-val rendelkeznek, úgy hogy fizetést, osztalékot, mellékest soha nem láttak a cégtől... és arról persze nem szól a fáma, hogy a piacon fogja-e megvenni, vagy a haveroktól... 5% felé, meg majd az új kibocsájtással kerül, úgyhogy erről ennyit, ez is csak egy ígéret, hogy kicsit megnyugodjanak a kedélyek...
csődvédelmi tárgyaláson, fog eldőlni, hogy mekkora lesz a töke emelés... itt a hitelező diktál és nem a részvényes!!!! Persze a közgyűlésen lehet majd ellen szegülni, de nehéz lesz a többségnek elmagyarázni, hogy a totális csőd, amikor a részvény értéke nulla forint, az jobb lesz nekik, mintha időt adnának a cégnek a kilábalásra(új részvény kibocsájtással)

Egy szó mint száz, aki többet ad ezért a szarért, mint 10 Ft, az nem normális.... egyenlőre marad itt a nihil, lehorgonyozták 10 ft-on, csak idő kérdése mikor konvergál ide az árfolyam. Lehet itt ücsörögni még hónapokat, éveket, kérdés megéri-e??!
Törölt felhasználó 2013. 06. 21. 08:28
Előzmény: #26231  Törölt felhasználó
Nem gondolnám h. most nagyon szórnák már a papirjaikat,
szvsz, most kicsit ráparáztak h. pár büfi megjelent a közgyűléseken. Vásárlásra "kényszerítették" a vezető(ke)t.
A tőkeemelést is meg kell majd szavazni.
Egy időre vhol itt 10-15 között lehet az alja, ha nem is lesznek többszörözős rallyk, de ~+50%-os emelkedésre képes, amit kis tétellel le lehet kereskedni.
Először is a csődvédelmen kell túl lennie a cégnek, aztán évvége - jövő év eleje körül jöhet a tőke emelés.
Törölt felhasználó 2013. 06. 20. 23:04
Előzmény: #26244  Törölt felhasználó
Te meg egy ledumalo vagy. Kvittek vagyunk. Szeretned egyre lejjeb es lejjebb latni. Vagytok paran, kiknek semmi nem eleg es rendszerint ki is maradtok mindenbol. Ez bosszanto lehet.
Miert nyomsz ekkora energiat ebbe az "ubermocsok" papirba? Itt vagy naponta.
En ezt megertem, de ne nezzetek mar mindenkit total hulyenek.
En azt mondom, probalkozz inkabb a csajoknal, talan ott szerencsed lesz.

Törölt felhasználó 2013. 06. 20. 21:43
Előzmény: #26243  Törölt felhasználó
Várom, hogy nagy tulajdont szerezz ebben az űbermocsokban, mert én szívesen eladom majd neked a részvényeimet. Persze sajnos csak egy beragadt felbeszélő-beültető vagy te is. Szabadulnál a részvényeidtől, ha tudnál. Hiába jársz közgyűlésre, meg alapítasz klubot, a pénzed ebből már sosem látod. A kopasz a hozzád hasonlókból él, és rajtatok röhög a legjobban. Én is becumiztam, de szerencsére kis összeggel és időben rájöttem, hogy az Estmédia a BÉT legszemetebb papírja. Ami a Sziget-dilemmádat illeti, az meg egyenesen agyrém, finomabban szólva téveszme, úgy, hogy tedd gyosan túl magad rajta.
Törölt felhasználó 2013. 06. 20. 19:44
Előzmény: #26237  Törölt felhasználó
Meg annyit, hogy azok az ide okoskodo, reszvennyel alitolagosan rendelkezo klubbtarsak teljesen hiteltelen szamomra, akik nem jelent meg a kozgyulesen, vagy nem adtak meghetalmazast, igy koztuk Te is.
Törölt felhasználó 2013. 06. 20. 19:31
Előzmény: #26236  drLaco
Jo pihit, udv. :)
Törölt felhasználó 2013. 06. 20. 19:30
Előzmény: #26235  Törölt felhasználó
Vagy semmit nem tudsz a szigetrol, vagy nagyon is sokat.
Szerencsere nem latsz ra a pozimra - mindre biztos nem.

CSabanak uzenem, felfogtam a kialakult helyzetet, elhallgatok.

Legyunk tul mielobb az emelesen.
Ha azt akarja, hogy a kicsik is jegyezzenek, emeljen a tozsdei aron, talan ugy sikeres lesz. Most meg tul nagy a kockazat, raadasulé mire atveheto lesz a reszveny - 3 honap -, siman visszaeshet, lasd phylben a kicsik jegyzese, szivasa.

Topik gazda

kata311
kata311
4 5 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek