Csodaszép vasárnapot mindenkinek! Csak, hogy színesebbé tegyem a napotokat, egy kis hangulat... (Re. saját :D ) Mennyi szín és mennyi fény mennyi bíbor, mennyi kék vörösek, sárgák és lilák rózsaszín orchideák és az arany mély pompája lágy ezüstök büszke bája halványzöldek üde árnya a szürke morajló árja és még több szín és még több fény még több barna és több bézs a téglaszín szenvedélye éjfeketék ős rejtélye mediterrán terrakotta a márvány erezett antikja a hó szűzies fehérsége mely néha egymás mellett él. Mennyi szín és mennyi fény mi olykor egymás mellett él egymásból töltekezve képeimen megjelenve összefolyva, ölelkezve egymásért és egymás ellen gondolatban, képzeletben ha akarom még kékebben és lilásan, rózsaszínen vörösben vagy feketében máskor napsütötte sárgán búzamezők lágy ringásán vagy a brokát bordójában fenségesen, méltósággal mindig úgy, ahogy akarom ahogy ébren megálmodom hogy ez mind-mind együtt él.
Skála,Prímagáz,Domus,Globus. Én ezekkel kezdtem és szívtam nagyokat! De ha a hátam mögé néztem volna és nem előre akkor már rég a föld alatt lennék. Félelemből soha ne tözsdézz!
Kemény vagy, hogy ezt túlélted, én az “aranykorban” erkeztem, nem tudom, mi volt regen, csak elejtett mondatokbol, celzasokbol. Amit tolvajoknak hivtok, nagy ivben elkerultem, az Est kivetel.
Est Média