Na arra nem biztos hogy tudok már menni. Az megint szabadság lenne.. meg hát az én rv számom nem oszt vagy szoroz.. bár jó lenne elmenni az igaz. Na majd meglátjuk.
Szia tokeletesen egyetertek! Ugyanigy gondolkodom. Koszi, h ezt leirtad. Kulomben en is csak a buli miatt megyek el, semmi infora nem szamitok. A forumozast en is be fogom fejezni, hanyok mar ettol az egesztol. Van itt par normaris arc, csakis miattuk vagyok meg itt.
Azt en is gondolom, hogy az uj tulajnak jelenleg a tul magas arfolyam nem erdeke. Majd, ha tobbsegne kerult. Akkor viszont igen. Azutani kibocsatasok mar piaci aron lesznek szvsz. Gondolom, nem alarjak majd tulhigitani. Szvsz be lesz allitva majd egy tokeletes reszvenyszam, kozkez es arfolyam.
Szia ! Mint már írtam, engem sem foglalkoztat igazából. Esélyünk sincs bármibe is beleszólni. :-) Ez az ő bulijuk,mi csak részesedhetünk belőle ha összejön. Megint nem példálózás,de az Opus is ilyen. Az Ő bulijuk. Vagy megyünk velük vagy nem. Itt is az van. SZVSZ csinálnak valamit, vagy részt akar venni benne valaki,vagy nem. Felesleges itt a sok mellébeszélés. ÚGY SEM TUDJUK MI MIÉRT TÖRTÉNIK ! Egyébként még a tegnapi nap is azon töprengtem,hogy pénteken igen vagy nem. ( egy fórumozónak írtam is róla e-mailt ) Az este megtudott közgyűlési meghívó hatására úgy döntöttem,NEM ! Az addig történtek hatására eldöntöm,hogy majd oda megyek-e vagy nem. És akkor délután számomra mint nem Budapesti jobb is lenne a beszélgetés fórumozókkal mint most pénteken este !. Olyanokkal akiket még nem ismerek személyesen. A másik, a fórum. Hát abba inkább már nem is megyek bele,hogy megint leírjam. MINEK ? Itt aztán vannak olyan ..................... emberek akikről inkább nem írok jelzőket. Inkább nézelődök az állatkertben, az is békésebb . A RÉSZVÉNYEIM megvannak. NINCS "játszósom" sem. Egyben van. Jó csomag. Vagy KOMOLY érték lesz vagy kuka. Azt gondolhatjátok,hogy melyikre voksolok ha még megvannak. ÉN MINT MONDTAM, ELENGEDTEM A RÉSZVÉNYT. Járja csak a maga útját.
Est Média