Érdemes ránézni a napos chartra. A bollinger most jobban be van szűkülve, mint a vasárnapi 5 %-os András bácsi bejelentés idején. Reméljük a jó irányba tör ki.
Igen, tartsuk is magunkat! Mint mondtam hétfőn, 30 ponton múlott, hogy kiüssék a TS20 certimet. Éppen könyveltem a giga veszteséget, aztán nem lefordult? 😀😀😀 Most már tartom 38k-ig. BUX le, Est fel, nekem ez a jó irány.
Sztem nem volt öntömjénezős a műsor. Inkább mondanám szerénynek AV. Pedig többet letett az asztalra mint ez a firkász. Számomra az jelent vmit h egyáltalán feltünt itt és az h egyre több a ner az atv körül!
Jó reggelt! Éppen azon gondolkodtam, merthogy kolléga mindig nehéz helyzet elé állít ...hány nap legyen a felfüggesztés. Tudjuk, hogy vannak kirohanásai. Aztán látom, hogy pf felfüggesztette. Annyit kérek, hogy ezek a visszatérő, személyeskedő elemek ne legyenek már rendszeresek, ezekre semmi szükség nincsen. Ilyenkor ott a lufi, mint senki földje, oda írj legközelebb mindenkiről, amit akarsz. Én is oda járok gyümölcsszüretre, ha kedvem tartja. Nézd meg Hierrot, Plutót ...ők is a mi hajónkban eveznek. Lufiban dáridóznak, ezt a topicot pedig megtisztelik, hogy itt nincs feszkó. Ezt kérném Tőled is, ha lehet, ez így korrekt. Hajrá Est!
Est média szekta
https://youtu.be/0iOqsNfkN_A