Sziasztok! Szvsz. nem marslakó, egyàltalán nem, volt már szerencsém hozzá. Figyelem a tevékenységét. Ha feltűnően sok lesz a piszkálódás és néhányan jelzik is, pihenő lesz belőle.
Én nem gondolom, hogy Bogi marsi lenne. Bogi27: Vaculak, SCS, Hostrucc és mások is már többször összeraktak a legót, hogy mi lehet majd itt, kicsit olvass vissza, érdemes. Hogy beeshet e az árfolyam hírig? Barmi megtörténhet, most szerintem a 4Ig miatt estünk és csak kicsik adták. Akkor lenne érdekük az alacsony árfolyam, ha még akarnának a piacról venni, de vélhetően megtörtént a pakk átadás a 78-80 as napokon, várakozás van, nem konnyü...
Jó reggelt! Megnéztem az Arcképet A.V-val. Egyszer tőzsdén elvesztette az egész vagyonát, egy bankár barátja tanácsára fektetett be. Abból a helyzetből is kijött, nem tört meg, csak megtanulta, hogy több lábon kell állni, és saját magára hallgatni.
Ez marslakó. "Milyen hire számitöl." Így ő fogalmaz néha. Azokat a hibákat véti mint ő. Csak nem tudom mi értelme van beég, nem jön be az elképzelés, szídja a papírt és másik női néven meg itt nyalakodik. Szánalmas.
Meghallgattam. nekem furcsa, hogy mennyire magyar hangzása van. Amíg nem volt ének, azt vártam, valamelyik magyar csapat kezdi.A fordításért nagy köszönet. :DDD
BCS- hez van szerencsénk? Esetleg brokit, modit tisztelhetünk benned? Tudjuk, több új süttetű sztárpapír, talán még blue-k topikjait is olvassák, követik. Bizonyítani nem tudunk semmit, de nem gondolod komolyan, hogy vélekedéseinktől függnek kik és mivel fogják megtölteni a részvényt. Mint ahogy az árfolyamot sem a kisbüfik fogják befolyásolni. Példaként lásd a tavaly év végi Opus tippversenyt. Nem kell erőltetni semmit. Igen, várjuk, hogy tisztuljon a kép. Megmutassa magát az ide tevékenységet, invesztíciót hozó potentátot. A NER átalakuláson megy keresztül. Az arányokat, az arra érdemeseket újra le kell osztani. Mindenkinek tisztában kell lenni az asztal körül, hol a helye. Az asztal hosszú és mindenkinek hegyezni kell a fülét, nehogy félreértse az asztalfő gondolatait. Vagy a vágyainkat írjuk le? Legyen az árfolyam a 4ig-hez hasonló! Ez legyen a cél! Lesz olyan személy aki ezt megalapozandó, tartalommal is meg tudja tölteni? Szvsz ez a kérdés! Tisztelettel.
Igazából nem értek a tôzsdéhez. Tudva levô, hogy ne fórum alapján fektessünknbe. De mégis azokat az embereket keresem, akik tudják, hogy mi mi fán terem, és ott van a jószándék is. Ilyen személyek vannak ITT szerencsére. Jó éjt és köszönöm!
Törölt felhasználó2018. 11. 11. 00:56
Előzmény:
törölt hozzászólás
De komoly, na ennek az ertelmezesenek kesobb esek neki. :) Udv Neked is.
Est média szekta
https://youtu.be/0iOqsNfkN_A