Jó reggelt mindenkinek! Azért forumtársunkat “ leszemetezni” durvább , mint letegezni ! :-)
Törölt felhasználó2019. 09. 22. 09:02
Előzmény:
törölt hozzászólás
Ideges maximum te lehetsz,mondjuk megértem van is rá okod. Ez nem dedo hogy a topikgazda mögé bujkáljunk.Ez nem lebeszélés hanem elvakulatlan gondolkodás..
Jövő hét végén térjünk vissza erre.. Remélem kitartó vagy. Azt nem kiállni az ablakpárkányra egy esetleges negatív hír hallatán ;-) Beültetésből *5!! Jó lesz ez,de nem mindegy hogy honnan. 100ról? 90 ről? Esetleg 80ról? Okos gyerek vagy kitalálod!
Hidd el nekünk sem esett jól!... de ha így szerez majd döntő befolyást valaki, aki egy üres cégbe értéket hoz, úgy, hogy még mi is jól járunk... Na, akkor azért én nagy duzzogva meg tudok bocsátani.;)
Mindenesetre engem is érdekel, hogy milyen tulajdonosi bejelentések jönnek a következő napokban/ hetekben, és mi fog történni a bevezetés után ezekkel a papírokkal.
Hát, nem engem károsítanak meg, hanem téged, ha van részvényed. OK, ne legyen bűncselekmény. De te személy szerint hogyan értékeled, hogy pl. Eger Zsolt Tamás a 3,9m Ft követeléséért cserébe 600m Ft értékű részvényt kap. Szerinted ez rendben is van? És minden érintett ilyen arányban gazdagodik a tőkerendezésen. Nekem mindegy, azt kellene, hogy zavarja, aki piaci áron vett sok részvényt. Adott volna inkább kölcsön a cégnek...
Milyen újabb büncselekmény? Te tudsz korábbiakról? 😉 Az ár az alku tárgya, és ha sem adós, sem a hitelező nem vitatja, akkor ki fogja? Pláne, h nem is olyan rég mintha a kgy felmentvényt fogadott volna el... 😉
Felejtsd már el a bűncselekményt! Szerinted bűnözők lettek megnevezve az új tagogknál? Komolyan azt a szart akarod beadagolni, hogy egy ilyen szánalmas átveréssel játszák el a nevüket, amihez a BET és az MNB is asszisztál?! Ember, ez már sok / sokk 😂
Est média szekta
https://youtu.be/0iOqsNfkN_A