De előtte kell egy új név. Ez nem lehet akármi mert valóban nyomós indok nélkül nem véltoztathatják meg megint egy fél év múlva. Legalábbis gondolnám én. Szóval a név árulkodó is lehet.
Képzeljétek: éjszaka nem tudtam nagyon aludni és gondolkozóba estem: a kgy meghívóval kapcsolatosan hiányérzetem van kicsit. Nem rossz, végre történik valami, Papp és Perger végre bejegyzés alatt van, jön a többi Deltás is IT tagnak.... DE! A tavaszi kgy meghívóban a tevékenységi körök módosítása is szerepelt....Amit aztán kipontoztak. A mostani rendkívüli kgy meghívóban viszont nem szerepel a tevékenységi körök módosítása. Hát akkor hogy van ez?
Az EST Media papírjai ismét beverekedték magukat a TOP 5 legforgalmasabb
papír közé tegnap a BÉT-en. A 130 forintos szint fölött is járt tegnap a
kurzus, de végül visszaesett az érdeklődés. Egy biztos, kelleni fog az
ellenállás áttörése az újabb vevői hullámhoz. most én raktam be björn borg helyett
Ne olvasd és ne reagálj rá. Én csak egy kérdést tettem fel, amire te rögtön beszóltál. Ismerős az ilyen. Ahogy szokták mondani: bíró úr, az úgy kezdődött, hogy visszaütött. Na veszíts el!
A geniusz meg a gyoker kozott van kulonbseg.Amugy meg nem te vagy az illetekes,hogy eldontsd hogy gyoker vagyok vagy sem.Te viszont megmutattad magad.Tozsdehez nulla vagy.Emberileg szinten.Koszi.Inkabb mashol jatszd a hulyet,mert mar nagyon unalmas amit lemuvelsz hetek ota.Add el a nemletezo pakkod es viszlat.
Est média szekta
https://youtu.be/0iOqsNfkN_A