Az a helyzet, hogy joggal hihetnek a piaci pletykáknak! A nagy nulla 4IG is megvásárolt valamit, amit előtte már rebesgettek és jelenleg T-systemnek hívnak! Hogy csak a T-system logót, vagy a titkárnő forgószékét, vagy magát a komplett eredménytermelő eszközöket is megvásárolták még nem tudhatjuk, de mindenesetre a piaci pletykák igaznak bizonyultak. Reméljük a mi ESeTünkben is így lesz! :)
Szabadságot kértem okt 1-re. Ha jön még valami közlemény a kgy-ig, vagy szépen megindul az árfolyam felfelé, akkor mindenképp elmegyek. (És a Bank Centerre is kíváncsi vagyok - impozáns helyszín az Art mozi után.... :) ) Szívesen találkoznék a kemény maggal! :)
Több szkeptikus ismerősömtől is hallom, hogy veszegetik a papírt. Esni nem akar egy ideje, a várakozások és a feszültség viszont nőttön nő. "Mi van ha tényleg?" Teszik fel sokan maguknak a kérdést.
SzJoe észrevétele egyébként jó szerintem. Ha valami magyaroskodó a fantázianév akkor gondolhatjuk azért milyen irányvonal állhat mögötte, ami megerősítés a továbbiakra nézve szerintem. A Telenor előtte Pannon GSM volt. Ha csak valami X^2-Technologies vagy valami ilyesmi lesz, akkor meg nem igazán érteném az alább idézett nagy faxnit körülötte. Szerintem valamit megtudhatunk belőle akár így akár úgy.
Szerintem túl egyszerű lenne,ha az új névből kitudnánk szűrni bármit is,ami utalna a telenor érkezésére. De most már tényleg jó lenne,ha elkezdenénk szépen szintenként felfelé lépkedni.
"A Társaság új elnevezése a vállalati márka sarkalatos eleme. A megfelelő elnevezés megalkotása, kiválasztása az egyik legfontosabb kérdés, amely több terület szakembereinek bevonását igényli, különösen a stratégiában megfogalmazott innovatív tevékenységekre és régiós terjeszkedésre tekintettel. Az Igazgatóság – a Deltagroup Holding Zrt. bevonásával – jelenleg is dolgozik azon, hogy a Társaság a tranzakció zárása utáni ÚJ MŰKÖDÉSÉT ÉS TEVÉKENYSÉGÉT!!! megfelelően kifejező, de a befektetők számára is vonzó névjavaslatot terjesszen a Közgyűlés elé." Azt hiszem a fentiekkel én is maximálisan egyetértek. Ha lesznek esetleg Telekom, stb. irányok, akkor arról a névnek is kéne valami árulkodót tartalmaznia, és most nem a fantázianév részére gondolok, hanem a teljes egészre.
Est média szekta
https://youtu.be/0iOqsNfkN_A