Azért ez így túlzás :). De az biztos, hogy bizonyos rendszerszemléletet és menedzseri képességeket nem lehet csak úgy kukába dobni. Egyébként most, hogy kivették továbbra is olyanok kezéből a papírt, akik nem érdemlik meg, és meghagyták a lehetőség az arra érdemeseknek, kezdődik a szakmai integráció. ;)
átlagom. nem kötözködés. ezt a papírt én 40-től vettem. utána többször adtam vettem nyerőben is bukóban is ha így jobban tetszik mert az igazság az, hogy bízom benne. de azt mondtad beraktál egy dobozba, sértegettél is úgyhogy nem beszélgetünk.:)
Itt már nem adunk el semmit senki miatt. Kősziklák vagyunk mind. "És üzenem mindenkinek, testvérnek, rokonnak, idegennek, gonosznak, jónak, hűségesnek és alávalónak, annak, akit a fájás űz és annak, kinek kezéhez vércseppek tapadnak: vigyázzatok és imádkozzatok! Valahol fönt a magos ég alatt mozdulnak már lassan a csillagok s a víz szalad és csak a kő marad, a kő marad. Maradnak az igazak és a jók. A tiszták és békességesek. Erdők, hegyek, tanok és emberek. Jól gondolja meg, ki mit cselekszik! Likasszák már az égben fönt a rostát s a csillagok tengelyét olajozzák szorgalmas angyalok. És lészen csillagfordulás megint és miként hirdeti a Biblia: megméretik az embernek fia s ki mint vetett, azonképpen arat. Mert elfut a víz és csak a kő marad, de a kő marad."
Est média szekta
https://youtu.be/0iOqsNfkN_A