írtam már korábban is: 2 brokicég simán generálhat ekkora forgalmat, csak össze kell játszani. példa: B elkezd venni A tól mondjuk 100-120 között 110 átlaggal. kicsit visszacsorgatják az árfolyamot, majd most A veszi B-től 110-130 között, 120-as átlaggal. Profit szempontjából mindketten nullán lesznek, A-nak is ugyanannyi papírja van mint az elején, de csináltak jó nagy forgalmat, és felverték az árat. (itt lehet azzal folytatni, ha A esetleg borítani akar, akkor 130 körülről kezdheti, nem 100-nál, mint a játék nélkül tehette volna).
nem kell szeretni a tőkeemelés módját. szerintem kisbüfiknek nem tetszik, mert miért is tetszene. de néha tisztáldozatot kell hozni, h megnyerd a partit. neked, mint tapasztalt (nálam biztosan tapasztaltabb) tőzsdésnek nem fura ez az irgalmatlan forgalom és emelkedés, ami volt a napokban? szerinted ez pusztán speka lenne? vannak ennyire erős spekák? akik beáldoznának ennyi pénzt? a kicsik úgysem fognak beszállni, mert egyrészt nincs ennyi pénzük, másrészt nem bíznak esztikében a turbulens múltja miatt (teljesen érthetően, én is sok mindent másképp csináltam volna, ha nem ragadtam volna be). szóval nem csak a közvetlenül következő lépést kell nézni, hanem a rákövetkezőket is (már amennyire előre tudjuk látni). szvsz.
10%-a adható el, de azzal is 15-szöröz. Tehát miért ne adná el azonnal? Miért teszi meg neki a piac azt a szívességet, hogy meg is veszi tőle magas áron?
Est média szekta
https://youtu.be/0iOqsNfkN_A